Testa din form här!

Vill du gå ner i vikt eller komma igång med träningen? Räkna ut ditt BMI och få vår rekommendation om hur du når dina mål.Nyheter

En hälsoresa för dig som drömmer stort 2017-03-30

Itrim teamar upp sig med Springtime Travel för att anordna en hälsoresa till Palma, Mallorca. Deltagarna kommer att erbjudas inspirationsföreläsningar, personligt anpassade träningsprogram samt god-och hälsosam mat. Resan, som görs mellan den 30 september-7 oktober, är tänkt som en rivstart för alla som vill förändra sin livsstil med ett hållbart helhetskoncept.

Pressmeddelande: Itrim inleder samarbete med Polar 2017-01-17

- Det är otroligt roligt att kunna tillkännage detta samarbete! Itrim är unikt i sitt slag genom sitt individuellt anpassade upplägg och den personliga kontakten mellan Itrim-coach/PT och medlem. Tillsammans med Polar kan vi fördjupa den relationen ytterligare, vilket kommer resultera i ännu bättre resultat för våra medlemmar, säger Anna Eliasson, programansvarig på Itrim.

Så drömmer svenskarna 2017-01-09

På frågan ”vad drömmer du om?” gav svenskarna uttryck för att hälsa och att vara frisk låg högst upp på listan. Var femte svensk formulerade att en god hälsa är den största drömmen. Drömmar om rikedom, att bli skuldfri eller ekonomiskt oberoende kom på en andra plats tätt följt av kärlek, lycka och barn som högsta dröm.