Testa din form här!

Vill du gå ner i vikt eller komma igång med träningen? Räkna ut ditt BMI och få vår rekommendation om hur du når dina mål.

Så går du ner i vikt 2017-10-12

Varje dag blir vi fullkomligt överösta av tips på hur man kan gå ner i vikt – och det finns ett stort antal dieter att välja emellan. Varje diet har förstås sina förespråkare som alla hävdar att deras metod är den bästa för just dig. Däremot är informationen om vad som fungerar ofta motstridig och det kan vara svårt att veta vilka samband som finns – och vilka slutsatser du kan dra av dem. Det här säger en rad vetenskapliga studier och data från tusentals medlemmar.

Bli inspirerad av våra medlemmar och personal. 2017-08-03

Vissa medlemmar har vi fått möjligheten att lyfta fram lite extra som inspiration. Det är det absolut bästa sättet att beskriva alla positiva effekter av att byta till en hälsosam livsstil. Känslan att orka mer, känna sig stolt över sin prestation och bli gladare och piggare. Det är alltid lika roligt att se våra medlemmars fina resultat. 92% av våra medlemmar upplever att de ökat sin livskvalitet genom Itrim - fantastiskt!