Testa din form här!

Vill du gå ner i vikt eller komma igång med träningen? Räkna ut ditt BMI och få vår rekommendation om hur du når dina mål.

Bli inspirerad av våra medlemmar och personal. 2017-08-03

Vissa medlemmar har vi fått möjligheten att lyfta fram lite extra som inspiration. Det är det absolut bästa sättet att beskriva alla positiva effekter av att byta till en hälsosam livsstil. Känslan att orka mer, känna sig stolt över sin prestation och bli gladare och piggare. Det är alltid lika roligt att se våra medlemmars fina resultat. 92% av våra medlemmar upplever att de ökat sin livskvalitet genom Itrim - fantastiskt!

Isa gör Itrims kampanjlåt ”Limitless” 2017-08-03

Itrims koncept ”DRÖM STORT” har kommunicerats under vintern och våren och syftar till att belysa människors drömmar om ett hälsosammare liv. Just hälsa är en av de vanligaste drömmarna hos svenskarna. Som en del av kampanjen vände sig Itrim till artisten Isa Tengblad, som blev känd hos svenska folket i och med sin medverkan i Melodifestivalen 2015 och 2016. Isa skrev låten ”Limitless”, en hyllning till dem som kämpar för att nå sina drömmar och mål. Låten används bland annat i Itrims kampanjfilmer samt dagligen på alla Itrim-center, som inspiration till medlemmarna.