Jag vill veta mer!


Testa din form här!

Vill du gå ner i vikt eller komma igång med träningen? Räkna ut ditt BMI och få vår rekommendation om hur du når dina mål.Nyheter

Hälsokedjan Itrim expanderar kraftigt i Tyskland 2016-09-19

"Vi är så glada över att kunna fortsätta vår resa och hjälpa fler människor till lätta och friska liv", säger Anders Söderlund, vd Itrim International. "En majoritet av tyskarna lider, liksom i övriga länder i västvärlden, av ohälsa och överviktproblematik. Genom att nu samarbeta med ett antal etablerade och trovärdiga friskvårdsanläggningar i München och Köln, kommer vi tillsammans kunna hjälpa många att skaffa sig hållbara mat- och träningsvanor, vilket känns mycket roligt!", fortsätter Anders.

Itrim inleder forskningsamarbete med GIH för att främja hjärnhälsan 2016-09-09

Itrim inleder hösten 2016 ett samarbete med GIH gällande en forskningsstudie som undersöker hur fysisk aktivitet på arbetsplatsen påverkar stressnivåer, fokus och mental hälsa. Samtidigt lanserar Itrim det egna konceptet ”The Break”, ett projekt som verkar för att på ett enkelt sätt få in regelbunden aktivitet i annars stillasittande miljöer.

Itrim satsar på hållbar och miljösmart hälsa 2016-08-17

Hälsa och miljö hör ihop. Därför satsar Itrim inför hösten 2016 på att hjälpa sina medlemmar att handla, laga och äta mer hållbart. Den svenska hälsokedjan vill hjälpa sina medlemmar att minska matsvinnet och öka miljömedvetenheten samtidigt som man erbjuder en hållbar hälsoplan.