Jag vill veta mer!


Testa din form här!

Vill du gå ner i vikt eller komma igång med träningen? Räkna ut ditt BMI och få vår rekommendation om hur du når dina mål.



Nyheter

Bränn fett och inte muskler när du tränar 2016-02-02

För att gå ner i vikt behöver vi göra av med mer energi än vi får i oss, det är nyckeln till viktnedgång. Vid energiunderskott så tar kroppen av sina depåer. Om du tränar utan att få i dig tillräckligt med protein så kommer kroppen att bränna både muskler och fett. Äter du lågenergikost och får i dig färre kalorier är det alltså viktigt att se till att proteinintaget inte minskar.

Itrim vill visa hur du kan förändra ditt liv 2016-01-05

Träna bort tröttheten? Hungrig på bättre matvanor? Med början i januari lanserar Itrim en kampanj på temat #nyaitrim. Det nya Itrim är mer utmanande, mer fysiskt och fokuserar än mer på den enskilde medlemmens personliga mål och förutsättningar. Navet i januarikampanjen är två personer som förändrar sina liv med mer varierat och intensivare träningsutbud och bättre matvanor.

Träning i mörker 2015-11-27

Utomhusträning vintertid betyder ofta träning i mörker. Låt inte det stoppa dina planer att ge dig ut och träna. Med rätt utrustning och lite sunt förnuft blir utomhusträningen rolig, utmanande och effektiv även om det är mörkt. Här bjuder vi på sex smarta tips för säker träning i mörker.

Ja, jag vill prenumerera på Itrims inspirationsbrev!