Jag vill veta mer!


Testa din form här!

Vill du gå ner i vikt eller komma igång med träningen? Räkna ut ditt BMI och få vår rekommendation om hur du når dina mål.Nyheter

Itrim satsar på hållbar och miljösmart hälsa 2016-08-17

Hälsa och miljö hör ihop. Därför satsar Itrim inför hösten 2016 på att hjälpa sina medlemmar att handla, laga och äta mer hållbart. Den svenska hälsokedjan vill hjälpa sina medlemmar att minska matsvinnet och öka miljömedvetenheten samtidigt som man erbjuder en hållbar hälsoplan.

Nytt nummer av Itrim-tidningen ute! 2016-08-03

Nu finns ett rykande färskt nummer av Itrim-tidningen att hämta på ditt närmaste Itrim-center! Tidningen är full med inspirerande läsning, tips, recept och medlemsberättelser. Och självklart alldeles gratis. Besök närmaste Itrim-center redan idag och hämta ditt exemplar!

Itrim erbjuder nu sina medlemmar den tuffaste av utmaningar 2016-04-05

För att visa att ingenting är omöjligt, att det går att överträffa sina föreställningar och mål, presenterar Itrim ett samarbete med hinderbaneloppet Toughest. "Vi inom Itrim älskar att utmana oss själva och våra medlemmar. Att sätta upp mål och nå dem, tillsammans! Det viktiga är att målet passar just dig, att det är tillräckligt utmanande men också anpassat efter var du befinner dig idag. Vi vet att alla har mer i sig än vad de tror", säger Jesper Tengblad, marknadschef för Itrim Sverige.