Vad går du och bär på?

Svara på fem frågor och se vad din övervikt egentligen väger.

Prenumerera

Nyheter

Så når du dina mål med motivation, mat och träning 2015-04-14

Ett mål är bara en önskan så länge du inte har en konkret plan för hur du ska nå dit. Det första steget till förändring är att ha en målbild och en tydlig, tidsbestämd plan. En handlingsplan för varje dag, varje vecka hela vägen fram till målgång. Och du - vänta inte på att motivationen ska komma. Vissa dagar kommer den inte att göra det. Då ska du inte känna efter, utan bara göra! Det är du som avgör om du når ditt mål eller inte. Ingen annan.

Nyttig och god påskmat á la Itrim 2015-03-31

För många är påsken en utmanande helg vad gäller mat och dryck. Av alla högtider i Sverige ligger påsken i topp vad gäller mat och sötsaker. Under påsken äter svenskarna över 6 000 ton godis och handlar mat och livsmedel för 7,4 miljarder kronor.
 Frestelserna är många, men med rätt strategi klarar du helgen utan problem. Här bjuder vi på recept på lättare varianter av några klassiska påskrätter.

Kom Itrim på 3 månader! 2015-02-23

Itrim lanserar nu ett erbjudande även för den som redan är träningsvan, men som önskar se tydligare resultat - inte minst på vikten. Tillsammans med en personlig hälsocoach läggs en 12-veckorsplan som inkluderar matvanor, personlig träning, workshops och small group training.