Gör Itrim-testet - få kokbok!

*Gäller endast dig som ännu inte är medlemJa, jag vill prenumerera på Itrims inspirationsbrev!


Prenumerera

Nyheter

3 knep som hjälper dig att hålla vikten 2015-05-19

Att äta regelbundet är en av de viktigaste nycklarna för att gå ner i vikt. En rejäl frukost, en kaka på förmiddagen, lunch ute, eftermiddagsfika i personalrummet, en frukt innan du åker hem, middag med familjen och något gott framför tv:n. Livet är fullt av frestelser och det är lätt att både stoppa i sig det ena och det andra under en dag. Här ger vi 3 grundknep som hjälper dig att hålla vikten.

Kom Itrim på 3 månader! 2015-04-30

Itrim lanserar nu ett erbjudande även för den som redan är träningsvan, men som önskar se tydligare resultat - inte minst på vikten. Tillsammans med en personlig hälsocoach läggs en 12-veckorsplan som inkluderar matvanor, personlig träning, workshops och small group training.

Så når du dina mål till sommaren! 2015-04-14

Ett mål är bara en önskan så länge du inte har en konkret plan för hur du ska nå dit. Det första steget till förändring är att ha en målbild och en tydlig, tidsbestämd plan. En handlingsplan för varje dag, varje vecka hela vägen fram till målgång. Och du - vänta inte på att motivationen ska komma. Vissa dagar kommer den inte att göra det. Då ska du inte känna efter, utan bara göra! Det är du som avgör om du når ditt mål eller inte. Ingen annan.