Jag vill veta mer!


Testa din form här!

Vill du gå ner i vikt eller komma igång med träningen? Räkna ut ditt BMI och få vår rekommendation om hur du når dina mål.Nyheter

Itrim erbjuder nu sina medlemmar den tuffaste av utmaningar 2016-04-05

För att visa att ingenting är omöjligt, att det går att överträffa sina föreställningar och mål, presenterar Itrim ett samarbete med hinderbaneloppet Toughest. "Vi inom Itrim älskar att utmana oss själva och våra medlemmar. Att sätta upp mål och nå dem, tillsammans! Det viktiga är att målet passar just dig, att det är tillräckligt utmanande men också anpassat efter var du befinner dig idag. Vi vet att alla har mer i sig än vad de tror", säger Jesper Tengblad, marknadschef för Itrim Sverige.

Itrims medlemsapp 2016-04-01

I slutet av mars upptäcktes att flera av våra medlemmar hade problem med att vår medlemsapp frös och/eller hakade upp sig. Problemet, som orsakades av ett scriptfel, är ju åtgärdad och appen fungerar igen. Dock måste du logga in igen för att komma åt din app.

Bränn fett och inte muskler när du tränar 2016-02-02

För att gå ner i vikt behöver vi göra av med mer energi än vi får i oss, det är nyckeln till viktnedgång. Vid energiunderskott så tar kroppen av sina depåer. Om du tränar utan att få i dig tillräckligt med protein så kommer kroppen att bränna både muskler och fett. Äter du lågenergikost och får i dig färre kalorier är det alltså viktigt att se till att proteinintaget inte minskar.