Mat

Itrim-testet

Svara på fem frågor och se vad din övervikt egentligen väger.

Prenumerera

Nyheter

Itrims tidning nr 18 ute nu! 2014-12-17

Möt Alf som gått från soffpotatis till Iron Man, Sissi som tappat hela sin syster, och lite till, i vikt, och Anette som hittat sin form inte vill följa någon konstig diet i resten av sitt liv. Dessutom intervju med Birgitta Thörn som ändrade sin livsstil för 14 år sedan och grundade Itrim på sina egna erfarenheter samt recept och tips.

Lätta julrecept i appen #komitrim 2014-12-11

Nu är Itrim-appen #komitrim laddad med nyttiga julrecept. Här hittar du lätta varianter av traditionell högtidsmat och andra rätter som passar bra att fira med t ex Janssons lätta frestelse, grönkålskrokotter och dinkelpepparkakor

Svensk viktminskning på export - Itrim etablerar sig i Kina 2014-11-10

Enligt WHO är en tredjedel av Kinas vuxna befolkning överviktig och ligger nu på samma nivå som det globala snittet. Itrim har, i samarbete med den kinesiska hälsokedjan Naturade, öppnat tre viktminskningscenter i Guangzhou i Kanton provinsen i Kina. - I takt med att övervikten och ohälsan ökat har även kineserna börjat efterfråga nått som verkligen fungerar. Vi har snart varit igång ett halvår och våra första medlemmar har nått sina mål. Precis som här hemma är de enormt nöjda med sina resultat. Det är fantastiskt att se hur likheterna ändå vida överträffar olikheterna, t o m i Kina, säger Martin Anderlind, VD Itrim International.