Just nu

Itrim-testet

Svara på fem frågor och se vad din övervikt egentligen väger.

Prenumerera

Nyheter

Svensk viktminskning på export - Itrim etablerar sig i Kina 2014-11-10

Enligt WHO är en tredjedel av Kinas vuxna befolkning överviktig och ligger nu på samma nivå som det globala snittet. Itrim har, i samarbete med den kinesiska hälsokedjan Naturade, öppnat tre viktminskningscenter i Guangzhou i Kanton provinsen i Kina. - I takt med att övervikten och ohälsan ökat har även kineserna börjat efterfråga nått som verkligen fungerar. Vi har snart varit igång ett halvår och våra första medlemmar har nått sina mål. Precis som här hemma är de enormt nöjda med sina resultat. Det är fantastiskt att se hur likheterna ändå vida överträffar olikheterna, t o m i Kina, säger Martin Anderlind, VD Itrim International.

Itrim lanserar hälsoappen - #komitrim 2014-10-02

Itrim vill få Sverige i trim genom att bjuda på kunskap och erfarenhet om mat, motion och motivation. Nu släpper man en hälsoapp som bl a innehåller nyttiga Itrim-recept, praktisk stegomvandlare och en beskrivning hur du storleksbedömer din portion enligt Itrims Handflatemetod.

Nu rullar #komitrim Food Truck Tour 2014 2014-09-08

Nu ger viktminskningskedjan Itrim sig ut på turné i Sverige. Under nio veckor kommer Itrims Food Truck rulla Sverige runt för att inspirera människor att välja en mer hälsosam livsstil. - Vi brinner för att få Sverige i trim. Det finns mängder av viktminskningsprogram och metoder att välja mellan idag. Turnén är ett sätt att möta människor som ännu inte vet vad Itrim erbjuder och berätta om vårt världsledande viktprogram, säger Jesper Tengblad, marknadschef på Itrim.