Jag vill veta mer!


Testa din form här!

Vill du gå ner i vikt eller komma igång med träningen? Räkna ut ditt BMI och få vår rekommendation om hur du når dina mål.Nyheter

Itrim vill visa hur du kan förändra ditt liv 2016-01-05

Träna bort tröttheten? Hungrig på bättre matvanor? Med början i januari lanserar Itrim en kampanj på temat #nyaitrim. Det nya Itrim är mer utmanande, mer fysiskt och fokuserar än mer på den enskilde medlemmens personliga mål och förutsättningar. Navet i januarikampanjen är två personer som förändrar sina liv med mer varierat och intensivare träningsutbud och bättre matvanor.

Träning i mörker 2015-11-27

Utomhusträning vintertid betyder ofta träning i mörker. Låt inte det stoppa dina planer att ge dig ut och träna. Med rätt utrustning och lite sunt förnuft blir utomhusträningen rolig, utmanande och effektiv även om det är mörkt. Här bjuder vi på sex smarta tips för säker träning i mörker.

8 tips för en piggare höst 2015-10-13

Känner du dig extra trött under hösten? Då är du inte ensam. Mörkret och kylan påverkar oss, och många blir nedstämda och känner sig energilösa. Som tur är finns det mycket du kan göra för att ändra på det. Här hittar du 8 smarta tips för en piggare höst!

Ja, jag vill prenumerera på Itrims inspirationsbrev!