Testa din form här!

Vill du gå ner i vikt eller komma igång med träningen? Räkna ut ditt BMI och få vår rekommendation om hur du når dina mål.Nyheter

​Årets Itrim-center utsedda på Itrim-galan 2017 2017-05-25

På den årliga Itrim-galan delades hela 19 priser ut till de center som utmärkt sig extra mycket under det gångna året. Gästerna bjöds på underhållning från bl a komikern Thomas Järvheden samt artisten Isa Tengblad, som framförde Itrims egen låt ”Limitless” som hon själv skrivit åt kedjan. Vinnare av de prestigefyllda priserna ”Årets Itrim-center” blev Itrim Farsta Centrum (franchise) och Itrim Bollnäs c/o Karma (licens). Årets internationella Itrim-center vanns av Itrim Starnberg c/o Cardio Fitness Club (Tyskland).

Isa gör Itrims kampanjlåt ”Limitless” 2017-05-18

Som en del av kampanjen "Dröm stort" vände sig Itrim till artisten Isa Tengblad, som blev känd hos svenska folket i och med sin medverkan i Melodifestivalen 2015 och 2016. Isa skrev låten ”Limitless”, en hyllning till dem som kämpar för att nå sina drömmar och mål. Låten används bland annat i Itrims kampanjfilmer samt dagligen på alla Itrim-center, som inspiration till medlemmarna.

En hälsoresa för dig som drömmer stort 2017-03-30

Itrim teamar upp sig med Springtime Travel för att anordna en hälsoresa till Palma, Mallorca. Deltagarna kommer att erbjudas inspirationsföreläsningar, personligt anpassade träningsprogram samt god-och hälsosam mat. Resan, som görs mellan den 30 september-7 oktober, är tänkt som en rivstart för alla som vill förändra sin livsstil med ett hållbart helhetskoncept.