Öppettider

Måndag 07.00-21.00
Tisdag 06.45-20.00
Onsdag 07.00-21.00
Torsdag 06.45-20.00
Fredag 07.00-18.00
Lördag 09.00-14.00
Söndag 14.00-18.00

Hitta till oss

Rudsjöterrassen 5
136 40 Haninge

08-556 504 00

Facebook

Gilla Itrim Haninge på Facebook så missar du ingenting!

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig.

Välkommen till Itrim Haninge!

I vårt team finns erfarna coacher, hälsopedagoger och personlig tränare. Utifrån dina mål hittar vi tillsammans en individuell och hållbar lösning som passar just dig. Planen inkluderar både mat, träning och motivation. Varmt välkomna önskar Madeleine, Lina, Kajsa, Katarina, Emma, Henric, Erica, Mikaela och Cassandra!

Kom itrim på 3 månader!

Sätt en plan för vad som ska hända efter sommaren redan nu. Anmäl dig till höstens Focus-grupper med start i augusti. Focus är för dig som vill toppa formen och ha extra fokus på dig och dina hälsomål under 3 månader! Om du blir FOCUS-medlem i augusti på Itrim Haninge bjuder vi på 8 ggr Bootcamp. (ord pris 799:-).

Din plan –ditt program!
Din plan kan t ex innehålla möten med din personliga hälsocoach och inspirerande föreläsningar. Vill du fokusera på träning finns både personlig träning med vår duktiga PT och small group bootcamp. Vår effektiva och roliga cirkelträning är inkluderad i alla program. Efter säsong erbjuder vi också löparskolor, zumba, yoga mm.

Det går inte att motionera bort dåliga matvanor. Inte heller att äta sig till bra kondition.
Vi kan helheten och hittar en hållbar lösning just för dig! Nyfiken? För mer information, boka en kostnadsfri individuell rådgivning redan idag på 08-556 504 00/haninge@itrim.se

Fri provtränings-vecka

Vill du prova på vår träning innan du bestämmer dig? Vi håller träningsintroduktioner där vi går igenom vår träning och sen får du träna fritt hos oss i en vecka. Välkommen att boka din plats.

Hur mår du och dina kolleger?
Ring oss och boka en tid då vi kan komma och föreläsa om hur vi kan göra livet lättare med bra mat, rolig och effektiv träning samt inspirerande motivation. Friskvårdsbidraget går alldeles utmärkt att använda hos oss. Kontakta madeleine.olofsgard@itrim.se eller 08-556 504 00 för mer information och bokning av möte!

Har du ett FAR-recept? (Fysisk aktivitet på recept)
Har du fått ett recept av läkaren att du behöver träna så är du hjärtligt välkommen till oss i Haninge. Vi hjälper dig hela vägen, från introduktion av maskiner till hur du ska jobba vidare framöver. Visa ditt recept så får du rabatt!

Personlig träning
Personlig träning passar alla oavsett hur tränad du är, om du har tränat i en månad eller hela ditt liv, vi anpassar såklart upplägget efter dig! Varför inte lägga upp ett eget träningsschema för 2016?

Vill du gäst-träna på annat Itrim-center? Läs mer om hur det fungerar här!

Vi tar emot FriskvårdsChecken, Friskvårdskuponger, Benify-kunder och Wellnet-kunder.

 


Itrim-fakta nr 38


Itrim samarbetar med ett externt medicinskt expertråd för att ständigt uppdatera och utveckla Itrim-programmet. Expertrådet består av professor Claude Marcus, docent Johan Sundström och docent Martin Neovius.

Itrim på Facebook