Öppettider

Måndag 07.00-20.00
Tisdag 07.00-20.00
Onsdag 07.00-20.00
Torsdag 07.00-20.00
Fredag 07.00-17.00
Lördag 09.00-13.00
Söndag 09.00-13.00

Hitta till oss

Hantverkargatan 87
112 38 Stockholm

08-654 30 40

Facebook

Gilla Itrim Kungsholmen på Facebook så missar du ingenting!

Informationsträffar

På informationsträffen presenterar vi Itrims program med de olika alternativ som finns. Träffen är kostnadsfri, anmäl ditt intresse nedan till höger.

Kontakta oss så hittar vi en tid som passar just dig!

Välkommen till Itrim Kungsholmen!

Välkommen till Hantverkargatan 87, precis vid Fridhemsplan hälsar Birgitta, Karin, Bukett, Frida, Leticia, Anna, Sara och Amanda

Börja redan idag!

Vi hjälper dig att både sätta och nå dina mål! Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning. Vi kan helheten och hittar en hållbar lösning just för dig! Nyfiken? För mer information, boka en individuell rådgivning med oss idag på tel 08-654 30 40  eller maila kungsholmen@itrim.se.

Intresserad av personlig träning?
Du som medlem har möjlighet att boka in dig på en konsulationstid där vi berättar för dig  hur du kan få hjälp med att komma vidare med din träning.

Priser personlig träning: 1 gång à 25 min 399kr, 1 gång á 55 min 649kr, 3 gånger á 55min 1882kr, 6 gånger á 55 min 3684kr, 10 gånger á 55min 6040kr.       

Nyhet! 
Nu riktar vi oss även mot företag! Vid fler än 10 personer kan vi även erbjuda företagsegna grupper med gruppträffar och individuella samtal i era egna lokaler, under arbetstid eller i samband med måltider. Vi erbjuder dessutom programnivå Silver till priset av Brons till dessa grupper!

Friskare arbetsplats?
Vill du att vi kommer till just din arbetsplats och berättar mer om Itrim och vår verksamhet? I så fall, kontakta oss för bokning av en informationsträff för dig och dina kollegor.

Vill du gäst-träna på annat Itrim-center? Läs mer om hur det fungerar här!

Maximera din träning med hjälp av pulsen
Pulssystemet Activio, som vi använder oss av i cirkelträningen, bygger på att du använder din personliga maxpuls som en indikator för att veta hur hårt du motionerar. Olika pulszoner hjälper dig att styra motionseffekten och tillsammans med din kropp kan du ta större kontroll över hur du ska motionera. Effekten av motionen blir olika beroende på vilken pulszon du befinner dig i. Activio är ett effektivt hjälpmedel som passar alla, oavsett hur vältränad du är. Det är ett bra verktyg som hjälper dig att hitta rätt nivå och intensitet på ditt motionspass. Resultatet blir bättre och säkrare träning!

Konditionstest
Kom ihåg att regelbundet mäta din kondition med hjälp av vårt gångtest. Detta är en topografisk utmätt bana på knappt en kilometer som du blir introducerad till när du blivit medlem. Befintliga medlemmar som redan har gått konditionstestet kan när som helst göra om det regelbundet på egen hand. Det är motiverande att se förbättringar! Inför varje hälsouppföljning med din hälsorådgivare ska du ha gjort en uppföljning av konditionstestet. Kom in till centret och låna ett tidtagarur eller boka dig på en av våra gemensamma tider!

Har du ett FAR-recept?
Har du fått ett recept av läkaren att du behöver träna så är du hjärtligt välkommen till oss på Itrim Kungsholmen. Vi hjälper dig hela vägen, från introduktion av maskiner till hur du ska jobba vidare framöver. Visa ditt recept så får du rabatt!

Vi tar emot FriskvårdsChecken och Friskvårdskuponger.


Itrim-fakta nr 31


Itrim hjälper människor från Skellefteå i norr till Malmö i söder att leva ett lättare och friskare liv.

Itrim på Facebook