Öppettider

Måndag 07.00-20.00
Tisdag 07.00-20.00
Onsdag 07.00-20.00
Torsdag 07.00-20.00
Fredag 07.00-18.00
Lördag 09.00-13.00
Söndag 15.00-19.00

Hitta till oss

Gränden Duvan 3
582 22 Linköping

013-31 33 00

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på 013-31 33 00. Vi hörs!

Välkommen till Itrim Linköping!

I vårt team finns erfarna coacher, hälsopedagoger och personlig tränare. Utifrån dina mål hittar vi tillsammans en individuell och hållbar lösning som passar just dig. Planen inkluderar både mat, träning och motivation. Varmt välkomna! //Maja, Sara, Karolina, Daniel, Isa, Joel, Åsa, Marielle, Viktor och Carin

ÖPPET HUS!

Anmäl dig och dina vänner till vårens roligaste kväll!
Tisdagen den 24/1 kl.17-20 har vi Öppet Hus på Itrim Linköping!

Vi bjuder på en mix av inspirerande träning med våra PT:s/introduktion till cirkelträning/informationsmöten/mingel med våra härliga Ambassadörer och Hälsocoacher/tävlingar/erbjudanden och mycket mer!

Ta med träningskläderna och boka in er på följande prova-på träningspass och/eller aktiviteter under kvällen:

kl.17.00 PT-DUO träning i grupp med Joel och Viktor
kl.17.40 Kettlebells - grunder och teknik med Viktor
kl.17.40 Cirkel-intro med Åsa
kl.17.30 Information om Itrims koncept och medlemskap
kl.18.30 Mage, rumpa, lår med Viktor
kl.18.30 Cirkel-intro med Karolina
kl.18.30 Information om Itrims koncept och medlemskap

kl.19-20 Mingel med Ambassadörer, Hälsocoacher och PT, tävlingar, tilltugg, eftersnack, erbjudanden etc.

Varmt välkommen!


Din plan –ditt medlemskap!

Din plan kan t ex innehålla möten med din personliga hälsocoach och inspirerande föreläsningar. Vill du fokusera på träning kan du välja personlig träning tillsammans med en av våra duktiga PT:s och/eller gruppträning med PT. Vår effektiva och roliga cirkelträning är inkluderad i alla program. Efter säsong erbjuder vi även Itrims Löparskolor, Boot Camp mm.

Det går inte att motionera bort dåliga matvanor. Inte heller att äta sig till bra kondition.
Vi kan helheten och hittar en hållbar lösning just för dig! Nyfiken? För mer information, boka en kostnadsfri individuell rådgivning med Carin eller Anders redan idag på 013-31 33 00


Friskare arbetsplats!

Vill du att vi kommer till just din arbetsplats och berättar mer om Itrim och vår verksamhet? I så fall, kontakta oss för bokning av en informationsträff för dig och dina kollegor.


Har du ett FAR-recept?

Har du fått ett recept av läkaren att du behöver träna så är du hjärtligt välkommen till oss på Itrim Linköping. Vi hjälper dig hela vägen, från introduktion av maskiner till hur du ska jobba vidare framöver. Visa ditt recept så får du rabatt hos oss.


Går du eller någon du känner och bär på ett friskvårdsbidrag?

Vi tar emot friskvårdsbidrag från både Friskvårdschecken och Friskvårdskuponger. Har du friskvårdsbidrag se till att utnyttja det hos oss! Att gå ner i vikt och komma igång med motionen är en viktig investering för din hälsa. Vi samarbetar med Wellnet, ActiWay och Flexpay

Itrim på Facebook