Itrim medlemskap - Din väg till bättre hälsa

På Itrim vet vi att alla människor har olika förutsättningar och att det inte finns en enda metod som fungerar för alla. För att få hållbara resultat behöver vi se till den enskilde individens behov.  Och fokusera på hela bilden. Det går inte att motionera bort dåliga matvanor. Inte heller att äta sig till bra kondition. 

Det här händer när du kommer till Itrim:

  1. Gå igenom mål och förväntningar med personlig hälsocoach
  2. Få ett personligt program
  3. Börja forma din nya livsstil

Ett medlemskap hos Itrim är en investering i din hälsa och framtid.

Eftersom vi alla är olika så anpassas ditt medlemskap på Itrim utefter dina personliga förutsättningar och mål. När du kommer till ditt Itrim-center så får du först träffa en personlig hälsocoach. Tillsammans tar ni en närmare titt på din hälsosituation, dina vanor och din livsstil. Utefter dina förutsättningar tar hälsocoachen fram ett personligt program till dig. Träning finns alltid med som en grund. Utöver det väljer du själv i samråd med din hälsocoach hur just din plan ska se ut.

När du sedan sätter igång så är det med ett helhetstänk. Mat, träning och motivation hör ju som bekant ihop, och på Itrim får du hjälp att få med alla delarna. Och vi ser till att du får hållbara resultat. Läs om vår viktminskningsgaranti här

Din första rådgivning kostar ingenting, boka ditt möte här i formuläret, så sätter vi igång!

Kom som du är, det kan ingen annan. Varmt välkommen till Itrim!

Itrim på Facebook