Öppettider

Måndag 11.00-20.00
Tisdag 11.00-18.00
Onsdag 11.00-18.00
Torsdag 11.00-18.00
Fredag 11.00-16.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Hitta till oss

Motionsform
Köpmangatan 31
702 23 Örebro

019-360099

Facebook

Gilla Itrim Örebro på Facebook så missar du ingenting!

Informationsträffar

På informationsträffen presenterar vi Itrims program med de olika alternativ som finns.

Träffen är kostnadsfri, anmäl ditt intresse till höger eller kontakta oss för en tid som passar just dig.

Välkommen till Itrim Örebro!

Motionsform är ett familjeägt gym mitt i city på Köpmangatan 31 (bakom Krämaren) med högkvalitativa styrke- & konditionsmaskiner, vibrationsplattor, fria vikter och ett effektivt cirkelgym i fräsch miljö. Vi har även en härlig relaxavdelning med massagefåtölj, bastu och bubbelpool. För våra medlemmar är öppettiderna kl 05-23 alla dagar tack vare personliga passerkort.

Gratis första rådgivning
Du kan börja redan idag, kontakta oss så sätter vi igång! Använd kontaktformuläret här på sidan, eller ring 019-36 00 99!

Ett lättare liv!

Vill du gå ner i vikt en gång för alla? Komma igång med träningen och starta ett hälsosammare liv? Bra! Då finns vi på Itrim Örebro där för hjälpa dig lyckas med dina mål. Hos oss får du en personlig hälsorådgivare som hjälper dig att äta rätt och träna mer. Med en individuell hälsoanalys och gruppstöd går våra kunder i snitt ner 10,9 kg de första 12 veckorna och behåller sin nya vikt efter ett år. Det har gjort oss världsledande på varaktig viktminskning. Itrim Örebro har inga viktminskningsavtal utan bindingtid.

Hos oss träffar du bland andra
Hälsorådgivare: Malin Sköld och Catharina Westher

Gästträning på Itrim Örebro
Som Itrimkund har du möjlighet att träna på samtliga Itrim-center. Vid gästträning erbjuder vi all träning som inte kräver introduktion. Ta med ditt giltiga Itrim-kort och ett hänglås till skåpet. Har du frågor gällande träningen kan du ringa oss på 019-360099. Välkommen!

Vill du gäst-träna på annat Itrim-center?
Läs mer om hur det fungerar här!


Itrim-fakta nr 24


30 minuters vardagsmotion per dag halverar risken att drabbas av hjärt-/kärlsjukdom med dödlig utgång. *Studie av professor Steven Blair, Cooper Institute, Dallas, Texas.

Itrim på Facebook