Öppettider

Måndag 06.30-19.30
Tisdag 06.30-19.30
Onsdag 06.30-19.30
Torsdag 06.30-19.30
Fredag 06.30-17.30
Lördag Stängt
Söndag 10.00-15.00

Hitta till oss

Fyrvallavägen 1
831 43 Östersund

063-10 30 60

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på 063-10 30 60. Vi hörs!

Välkommen till Itrim Östersund!

Vårt center ska alltid kännetecknas av personligt engagemang, kunskap och hållbarhet! Låt oss hjälpa dig att lyckas i dina ambitioner kring, träning, livsstil och hälsa! Välkommen! Marini, Lina, Helén, Linda, Mia, Theo, Jenny och Göran.

Välj ditt Itrim!

Välkommen att hitta det medlemskap som passar dina förutsättningar allra bäst! Kontakta oss på Itrim Östersund för en gratis första rådgivning! 

Du har alltid 14 dagars ångerrätt på alla medlemskap hos oss. Gratis provmotionsvecka för alla! Kom Itrim och testa oss!

Itrim Focus 3 månader
Focus är ett tremånadersupplägg med intensivt fokus på träning och motivation, för personer som inte har så mycket vikt att tappa. Träning, PT, itrimcoach, gruppträning, föreläsningar, hälsoanalyser, vägningar och motivationssamtal ingår i detta kraftpaket! Du kan välja enbart focusprogrammet eller kombinera det med ett fortsatt träningsmedlemskap. Den perfekta kickstarten för dig med ett antal retsamma kilon som behöver hjälp att fokusera. Perfekt även för dig som gått Shape/viktprogrammet och behöver en rejäl skjuts i rätt riktning för att komma på banan igen!

Itrim Shape – vikt/livsstilsprogram
Helt enkelt ett världsledande vikt- och livsstilsprogram med ojämförbara resultat på vetenskaplig grund. Tillsammans med din itrimcoach jobbar du systematiskt och långsiktigt igenom hela din livsstil vad gäller vanor, visioner och mål, motivation, kost, träning och vardagsmotion. Kom snabbt ner i vikt och arbeta fokuserat på att hålla dig kvar där tillsammans med din itrimcoach. Allt för att skapa hållbara resultat! Passar dig med långvarig och/eller större övervikt, orörlig livsstil, osunda matvanor etc. Pågår under 12-36 månader utifrån dina behov. Hälsorådgivningar, coachsamtal, föreläsningar och workshops m.m. Träningen ingår naturligtvis! Komplettera med PT och gruppträning om du vill.

Itrim Platina – ett helt personifierat shapeprogram
Platina är shapeprogrammet, men med ett helt personligt upplägg där du själv planerar allt från workshops, hälsoanalyser, coachträffar, PT-träning tillsammans med din personliga hälsocoach och PT. Perfekt för dig som inte vill/kan delta i gruppaktiviteter eller har en tuff kalender som kräver hög anpassning. Hur ser du till att lyckas?
 
Itrim grundmedlemskap - träning
Grundmedlemskapet som ger tillgång till vår effektiva träning och möjlighet att kunna lägga till extra träningstjänster. 1 tim träningsintroduktion, träningsanalyser, konditionstester, pulsträningsutrustning m.m. ingår. Åldersgräns 16 år (13 år i vuxens sällskap.) Träna på alla trimcenter i hela världen.
 
Itrim Check Up
För dig som gått klart Shape- eller Focusprogrammet, men som vill ha kvar din Itrim-coach för motivation och uppföljning och säkra dina framgångar. Kan kombineras med fortsatt träning hos oss eller på annat håll.

Lifestyle
Passar dig som vill börja på itrim och som vill utveckla din livsstil för att fortsätta skapa hållbara vanor inom mat och träning. Passar också dig som redan har fullgjort Shape, Platina eller Focus och behöver arbeta på att behålla dina framgångar. Flexibla inspirationsföreläsningar, hälsouppföljningar, coaching samt inne- och utomhusträning ingår.

PT – kom igång idag!
Ja, personlig träning kan verkligen vara något för alla. Fråga någon av de hos oss som redan provat på!
Motivation, snabb utveckling, glädje och personlig anpassning är några av nyckelingredienserna i personlig träning. Du får hjälp att utifrån dina förutsättningar skapa framgång, oavsett om det handlar om kondition, styrka, balans, variation, motivation eller helt enkelt bara om att ha roligt!
Du som redan är medlem och går omkring och funderar på PT kan boka in en gratis träff för att prata igenom din situation och hur just du kan uppnå dina önskade resultat med personlig träning. Välkommen att kontakta oss i receptionen för en bokning. Möjlighet att delbetala genom autogiro finns. Köp ett PT-paket om minst 5 träffar så lämnar vi ångerrätt om du vill avbryta efter första träffen.

Friskare arbetsplats?
Vi kan hjälpa företag till en lättare och friskare arbetsplats! Vi driver och anordnar ditt interna friskvårdsprojekt och hjälper dig att öka hälsan och produktiviteten. Inspirationsföreläsningar, utmaningar och tävlingar, egna Shape- eller Focusgrupper m.m. Tipsa gärna din arbetsgivare så tar vi kontakt och berättar mer!


Itrim-fakta nr 24


30 minuters vardagsmotion per dag halverar risken att drabbas av hjärt-/kärlsjukdom med dödlig utgång. *Studie av professor Steven Blair, Cooper Institute, Dallas, Texas.

Itrim på Facebook