PERSONLIGT STÖD VID VIKTMINSKNING - VI ÄR MED DIG HELA VÄGEN

För att lyckas gå ner i vikt en gång för alla behöver du förändra såväl mat- som träningsvanor. Vilket ofta är lättare sagt än gjort. I alla fall på egen hand. Att gå ner i vikt är som bekant en sak – att nå hållbara resultat en helt annan. Som Itrim-medlem har du en egen hälsocoach. Tillsammans gör ni en individuell plan för hur du ska nå dina mål. Din hälsocoach hjälper dig sedan att hålla dig till planen, i med- och motvind!

Forskning inom övervikt och hälsa är tydlig med att personligt stöd ökar chanserna för att du ska lyckas nå resultat som håller. Därför är vår metod uppbyggd kring just detta.

 

HÄLSOANALYS - KARTLÄGGNING AV DIN HÄLSA

När du kommer till Itrim börjar vi med att göra en hälsoanalys. Under en timme kartlägger du tillsammans med din hälsocoach ditt nuläge: din aktuella hälsostatus och dina vanor vad gäller mat och träning. På hälsoanalysen sätter ni också dina personliga mål, vad just du vill åstadkomma med din tid på Itrim och hur du ska nå dina mål. Våra hälsocoacher är välutbildade och har ofta lång erfarenhet när det gäller att hjälpa människor att varaktigt förändra sin livsstil.

 

HÄLSOUPPFÖLJNING - STÖD OCH PEPP LÄNGS VÄGEN

Som medlem på Itrim träffar du regelbundet din hälsocoach för att följa upp hur det går. Då följer ni upp den mätning som gjordes vid den inledande hälsoanalysen (vikt, fettprocent, midjemått och blodtryck), samt de vanor du bestämt dig för att ändra på när det gäller mat och träning. Ni sätter tillsammans upp nya, specifika, mål för den kommande perioden, och diskuterar strategier för att komma förbi de utmaningar som dykt upp längs vägen.

GRATIS HÄLSOCHECK


Fyll i formuläret så får du en gratis hälsocheck, inkl fettprocentmätning och analys av resultatet på ditt närmaste Itrim-center. (Värde 250 kr)

*Erbjudandet kan bara utnyttjas en gång per år och person

Kontakta mig!