PT PÅ ITRIM

Vill du ha hjälp att öka din träningsmotivation, eller att träna ännu mer effektivt? Behöver du inspiration och tips på nya övningar som tar dig till nästa nivå, i cirkeln eller utanför centret.

Din personliga tränare är en professionell träningspartner som kommer utmana dig i din träning. Du får stöd och hjälp när det behövs som mest. Inför varje träningspass skapar din PT ett upplägg för dagens träningspass bara för dig. Tillsammans hittar ni vägen till dina mål.

Vi hjälper dig att utveckla din träning oavsett hur mycket eller lite du tränat innan. Fråga oss om personlig träning! Tillsammans gör vi din träning effektivare och roligare!

Boka en kostnadsfri rådgivning med en personlig tränare redan idag, genom att fylla i formuläret på sidan!

SÄKRARE OCH EFFEKTIVARE TRÄNING

Kicken av att hjälpa någon nå sina mål driver Åsa Hornhammar. I flera år har hon jobbat som personlig tränare för Itrim. – Att anlita en PT kan göra tröskeln inför att komma igång lägre, säger den engagerade 26-åringen.

VAD GER DET ATT TRÄNA MED EN PT?

- Det beror helt på vem du är och vilka mål du har. Behöver du någon som pushar dig för att komma igång, vill du ha ny träningsinspiration eller vill du ha någon som driver? Det man kan säga är att en PT brukar ger en extra kick så att du orkar lite till. Dessutom är det mer säkert att träna med en personlig tränare, som kan kontrollera att du göra de olika övningarna korrekt, säger Åsa. Läs mer om Åsa här.

Vi hjälper dig hitta träningsglädje

Vi hjälper dig att hitta träningsglädje och vanor som fungerar i just din vardag. Och vi hjälper dig att göra en plan och sätta tydliga mål, antingen du vill gå ner dina trivselkilon, komma igång med träning, springa ett lopp eller bestiga Kilimanjaro. Hos oss hittar du allt från PT, löpargrupper, PT small group, boot camp till cirkelträning. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Kontakta mig!