Nyttiga recept

Här bjuder vi på några härliga och nyttiga Itrim-recept. Till varje maträtt finns tydliga instruktioner hur du storleksbedömer din portion enligt Handflatemetoden antingen du vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt.

Fler nyttiga recept hittar du i våra tre kokböcker som du kan köpa på våra center och i vår webbshop. Recept hittar du även i vår hälsoapp #komitrim som du laddar ner gratis från Appstore eller Playstore.


Frukost

”Ät frukost som en kung och middag som en fattig.” Det engelska ordet breakfast betyder egentligen att bryta nattfastan. Utan tillförsel av ny energi på morgonen går kroppen på sparlåga halva dagen. Att äta en nyttig frukost är en mycket viktig rutin för att undvika övervikt.
Se några av våra nyttiga frukostrecept här

Mellanmål

Mellanmålet är en mycket viktig måltid för att du ska klara att hålla vikten. Genom att äta ett nyttigt mellanmål minskar du suget på eftermiddagen och kan hålla fikabrödet på avstånd. Mellanmålet på eftermiddagen hjälper dig också att hålla energin och humöret uppe hela dagen.
Se några av våra nyttiga mellanmålsrecept här

Middag

Hjälps åt att laga mat i familjen eller med vänner, låt barnen vara med och duka vackert. Gör måltiderna till ett härligt sätt att umgås.
Se några av våra middagsrecept här

Dessert och fest

På Itrim lever vi efter filosofin att allt är tillåtet – men inte alltid. Vi tror inte att det är realistiskt med förbud när du vill åstadkomma livsstilsförändringar som håller i längden. Därför rekommenderar vi våra kunder att ha en ”undantagsdag” i veckan då de kan unna sig lite extra.
Se några av våra dessertrecept här

Receptfilmer

Här hittar du våra receptfilmer samt ingredienslista för de olika recepten.
Klicka här.


Itrim-fakta nr 41


Du kan som Itrim-medlem motionera på våra Itrim-center både i San Francisco, i Köln eller Guangzhou (Kina) om du skulle ha vägarna förbi!

Itrim på Facebook