Öppettider

Måndag
07.00-20.00
Tisdag
07.00-20.00
Onsdag
07.00-20.00
Torsdag
07.00-20.00
Fredag
07.00-18.00
Lördag
09.00-13.00
Söndag
14.00-18.00

Hitta till oss

Karlandaplan 8
123 47 Farsta

08-605 50 50

Facebook

Gilla Itrim Farsta C på Facebook så missar du ingenting!

Informationsträffar

På informationsträffen presenterar vi Itrims program med de olika alternativ som finns. Träffen är kostnadsfri, anmäl ditt intresse till höger. Kontakta oss för en tid som passar just dig!

Välkommen till Itrim Farsta Centrum!

Välkommen önskar Catta, Julia, Jenny, Cicki och Tommy!

Kommande gruppstarter

  • 27/8 kl 18.00 
  • 2/9 kl 12.00
  • 9/9 kl 18.00

Välkommen att boka in dig på informationsträff!

Rabatter
Vi erbjuder dig som är pensionär 10% rabatt som viktminskningskund. Studenter har 10% rabatt på motions- och viktminskningsprogrammen.

För företag
Nu satsar vi på att utöka samarbetet med företag och erbjuder friskvårdslösningar för din personal! Vid 10 personer eller fler kan vi även erbjuda företagsegna grupper med gruppträffar och individuella samtal i era egna lokaler, under arbetstid eller i samband med måltider. Kontakta Catarina Melander på Catarina.melander@itrim.se. För mer information och bokning av möte!

Itrim Farsta Centrum
Vi ligger mitt i Farsta centrum och här finns allt du kan behöva på ett ställe. I Farsta centrum hittar du 150 butiker inom bekvämt promenad avstånd och ett brett utbud! http://www.farstacentrum.se/

Konditionstest
Kom ihåg att regelbundet mäta din kondition med hjälp av vårt gångtest. Detta är en topografisk utmätt bana på knappt en kilometer som du blir introducerad till när du blivit medlem. Befintliga medlemmar som redan har gått konditionstestet kan när som helst göra om det regelbundet på egen hand. Det är motiverande att se förbättringar! Inför varje hälsouppföljning med din hälsorådgivare ska du ha gjort en uppföljning av konditionstestet. Kom in till centret och låna ett tidtagarur eller boka dig på en av våra gemensamma tider!

Gästmotion på Itrim Farsta Centrum
Som Itrimkund har du möjlighet att motionera på samtliga Itrim-center.
Vid gästmotion erbjuder vi Itrims cirkelträning (Easy-Line). Det förutsätter att du som gästar oss har tidigare fått en introduktion.
Har du ett kort kombinerat med Itrimprogrammet på en motionsanläggning, visar du upp det i receptionen.

Vill du gäst-träna på annat Itrim-center? Läs mer om hur det fungerar här!

Har du ett FAR-recept?
Har du fått ett recept av läkaren att du behöver träna så är du hjärtligt välkommen till oss i Farsta Centrum. Vi hjälper dig hela vägen, från introduktion av maskiner till hur du ska jobba vidare framöver. Visa ditt recept så får du rabatt

Vi har FAR utbildad personal och erbjudanden för kunder med FAR (Fysisk Aktivitet på Recept)

Vi tar emot FriskvårdsChecken och friskvårdskuponger.