Öppettider

Måndag 06.45-21.00
Tisdag 06.45-21.00
Onsdag 06.45-21.00
Torsdag 06.45-21.00
Fredag 06.45-19.00
Lördag 08.30-14.00
Söndag 14.00-19.00

Hitta till oss

Turebergsvägen 1
191 47 Sollentuna

08-623 10 00

Facebook

Gilla Itrim Sollentuna på Facebook så missar du ingenting!

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på 08-623 10 00. Vi hörs!

Välkommen till Itrim Sollentuna!

I vårt team finns erfarna coacher, hälsopedagoger och personlig tränare. Utifrån dina mål hittar vi tillsammans en individuell och hållbar lösning som passar just dig. Planen inkluderar både mat, träning och motivation.

Vänligen notera att cirkeln stänger kl. 20.00 på tisdagar då vi har Box-pass sista timmen. Du är varmt välkommen att anmäla dig till boxningen om du vill träna då!

Gratis inspirationspass i cirkeln!

Varje vecka har vi fem stycken instruktörsledda pass i cirkeln. Perfekt om du vill utmana dig själv eller få ny inspiration till övningar att göra under dina träningspass.
Måndagar kl. 11.30 Core
Måndagar kl. 20.00 Funktionell träning
Onsdagar kl. 17.30 Intensivt
Torsdagar kl. 10.00 Balans och rörlighet
Söndagar kl. 14.00 Intervall

Boka din plats i receptionen!

Qigong
Varje måndag kl. 9.30 håller Inga-Lisa en härlig Qigong klass på 30 minuter som är kostnadsfri för dig som medlem. Varmt välkomna!


Intresserad av PT-small group, bootcamp, boxning eller löparskola?

I januari och februari startar vi nya omgångar med PT small Group FYS och YOGA. Nytt för i år är PT small Group SENIOR, MAMMA-BABY, TOUGHEST samt Löpning NÄSTA NIVÅ. Vi har även löparskola nybörjare, med målet att tillsammans springa Vårruset i maj.

För anmälan och mer information kontakta Itrim Sollentuna 08-623 10 00


Din plan –ditt program!

Din plan kan t ex innehålla möten med din personliga hälsocoach och inspirerande föreläsningar. Vill du fokusera på träning finns både personlig träning med våra duktiga PT:s och small group training samt bootcamp. Vår effektiva och roliga cirkelträning är inkluderad i alla program. Efter säsong erbjuder vi också löparskolor, zumba, yoga mm.


INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR

Varje månad har vi en ny föreläsning, varierande ämnen som alla kan ha nytta av att påminna sig om i sin vardag. Kom och inspireras tillsammans med oss. Ingår för dig som är FOKUS eller Lifestyle medlem, övriga medlemmar betalar 100 kr och som icke medlem betalar du 200 kr.

Februari- Återhämtning
Vad leder till stress i ditt dagliga liv? Månadens ämne är stress i vardagen och sömn. Vi pratar mer om hanteringen av stress och ger dig verktygen för att jobba vidare med just det du behöver.

Måndag 13/2 kl. 18.30
Lördag 25/2 kl. 9.30

Mars- Ät för hälsan med handflatemetoden
Det kan vara svårt att sortera bland alla dagens råd och trender inom kost. Vi ger dig enkla, handfasta tips för att hantera vardagen och leva hälsosammare. Med Itrims handflatemetod vill vi inspirera till ett balanserat och hälsosamt ätande, som också känns positivt och fullt av njutning!

Tisdag 21/3 kl. 19.00
Lördag 4/3 kl. 10.00


Det går inte att motionera bort dåliga matvanor. Inte heller att äta sig till bra kondition.

Vi kan helheten och hittar en hållbar lösning just för dig! Nyfiken? För mer information, boka en individuell rådgivning med oss idag på 08- 623 10 00.


Till dig som är student eller pensionär

Vi erbjuder 10% rabatt på våra medlemskap (ej Dagmedlemskap).


Hur mår du och dina kolleger?

Ring oss och boka en tid då vi kan komma och föreläsa om hur vi kan göra livet lättare med bra mat, rolig och effektiv träning samt inspirerande motivation. Friskvårdsbidraget går alldeles utmärkt att använda hos oss.


Har du ett FAR*-recept?

Har du fått ett recept av läkaren att du behöver träna så är du hjärtligt välkommen till oss i Sollentuna. Vi hjälper dig hela vägen, från introduktion av maskiner till hur du ska jobba vidare framöver. Du får 10% rabatt under receptets giltighetstid.

*Fysisk aktivitet på recept

Vi samarbetar med Wellnet, Actiway och Flexpay. 

 

Varmt välkomna till Itrim Sollentuna önskar Lisa, Josefin, Emma, Kicki, Frida, Leonie, Siri, Ida, Nathalie, Anna och Andreas.

Itrim på Facebook