Öppettider

Måndag 07.00-21.00
Tisdag 07.00-20.00
Onsdag 07.00-19.00
Torsdag 07.00-20.00
Fredag 07.00-18.00
Lördag 08.00-13.00
Söndag 14.00-18.00

Hitta till oss

Stormbyvägen 2-4
163 29 Spånga

08-585 482 00

Facebook

Gilla Itrim Spånga på Facebook så missar du ingenting!

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på 08-585 482 00. Vi hörs!

Välkommen till Itrim Spånga!

Välkommen till Itrim Spånga! I vårt team finns erfarna coacher, hälsopedagoger och personlig tränare. Utifrån dina mål hittar vi tillsammans en individuell och hållbar lösning som passar just dig. Planen inkluderar både mat, träning och motivation. Varmt välkommen till Itrim Spånga önskar Eva, Titti, Dennis, Mikaela, Nelly, Frida, Terese och Felicia E

Gratis första rådgivning

Du kan börja redan idag, kontakta oss så sätter vi igång! Använd kontaktformuläret här på sidan, maila oss på spanga@itrim.se, eller ring 08-585 482 00!

Konditionstest
Kom ihåg att regelbundet mäta din kondition med hjälp av vårt gångtest. Detta är en topografisk utmätt bana på knappt en kilometer som du blir introducerad till när du blivit medlem. Befintliga medlemmar som redan har gått konditionstestet kan när som helst göra om det regelbundet på egen hand. Det är motiverande att se förbättringar! Inför varje hälsouppföljning med din hälsorådgivare ska du ha gjort en uppföljning av konditionstestet. Kom in till centret och låna ett tidtagarur eller boka dig på en av våra gemensamma tider!

Fri provtränings-vecka
Vill du prova på vår träning innan du bestämmer dig? Vi håller träningsintroduktioner där du instrueras i vår träning, efter det får du träna fritt i en hel vecka. Välkommen att boka din plats.

Vill du gäst-träna på annat Itrim-center? Läs mer om hur det fungerar här!

Har du ett FAR-recept?
Har du fått ett recept av läkaren att du behöver träna så är du hjärtligt välkommen till oss i Spånga. Vi hjälper dig hela vägen, från introduktion av maskiner till hur du ska jobba vidare framöver. Visa ditt recept så får du rabatt hos oss.

Vi tar emot friskvårdschecken samt friskvårdskuponger.

 

 

 

Itrim på Facebook