Öppettider

Måndag 06.45-20.00
Tisdag 06.45-20.00
Onsdag 06.45-20.00
Torsdag 06.45-20.00
Fredag 06.45-17.00
Lördag 09.00-15.00
Söndag 09.00-15.00

Hitta till oss

Biblioteksgatan 27
114 35 Stockholm

08-21 22 40

Facebook

Gilla Itrim Stureplan på Facebook så missar du ingenting!

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på 08-21 22 40. Vi hörs!

Välkommen till Itrim Stureplan!

Är ditt mål att börja leva mer hälsosamt, få ordning på matvanor och kanske bli av med några extrakilon? Eller vill du komma igång och träna? Då har du hittat rätt! Välkommen till oss på Itrim Stureplan. / Victoria, Mia, Jesper, Olivia, Anna, Louise, Amanda, Hanna, Malin och Alexandra

ÖPPET HUS

Tisdagen den 5 september har vi ny-invigning efter en renovering. 
Mellan kl 17.00-20.00 kan du ta del av en härlig kväll med fina erbjudande tävlingar, lotteri, korta provträningspass samt godsaker från våran berömda kokbok och mycket mer.

Ta med en vän och kom hit!


Vi kan hjälpa dig – Börja redan idag!

Tillsammans med din hälsocoach hittar vi en individuell och hållbar lösning som passar just dig. Din plan inkluderar både kostrådgivning, träning och motivation. Är detta något för dig? För mer information är du välkommen att boka en individuell rådgivning redan idag på telefon nummer 08 - 21 22 40 eller kom förbi oss på centret på Biblioteksgatan 27 vid Humlegården.


provträning

Är du intresserad av att testa vår träning? Kontakta oss för en provträningsvecka – helt kostnadsfritt. Vi bokar in dig för en introduktion och därefter får du en veckas fri träning. Bjud gärna med dig en vän att träna tillsammans med dig!


extra aktiviteter på centret

BOOTCAMP - Balans & Rörlighet - CORE – Pulspepp – Smartbellspass - Tabata – ZUMBA. Håll utkik i nyhetsbrevet, på Facebook eller anslagstavlan på centret för tider och klockslag på nämnda aktiviteter. Vi kommer även att ha löpskola inför sommaren.


personlig träning

En PT passar alla oavsett hur tränad du är, det spelar ingen roll om du har tränat i en månad eller hela ditt liv, vi anpassar såklart upplägget efter dig! Varför inte lägga upp ett eget träningsschema för 2017?


friskare arbetsplats

Vill du att vi kommer till just din arbetsplats och berättar mer om Itrim och vår verksamhet? I så fall, kontakta oss för bokning av en informationsträff för dig och dina kollegor. Vid fler än 10 personer kan vi även erbjuda företagsegna grupper med gruppträffar och individuella samtal i era egna lokaler, under arbetstid eller i samband med måltider.


har du ett far-recept?

Har du fått ett recept av läkaren att du behöver träna så är du hjärtligt välkommen till oss! Vi hjälper dig hela vägen, från introduktion av maskiner till hur du ska jobba vidare framöver.


varmt välkomna!

//Victoria, Mia, Jesper, Olivia, Anna, Louise, Amanda, Hanna, Malin och Alexandra

Itrim på Facebook