Öppettider

Måndag 07.00-21.00
Tisdag 07.00-21.00
Onsdag 07.00-21.00
Torsdag 07.00-21.00
Fredag 07.00-19.00
Lördag 09.00-14.00
Söndag 14.00-18.00

Hitta till oss

Bangårdsgatan 5A
753 20 Uppsala

018-680 680

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på telefon 070-437 89 20.

Välkommen till Itrim Uppsala - mitt i city!

I vårt team finns erfarna coacher, hälsoutvecklare, dietist, sjukgymnast och personlig tränare. Utifrån dina mål hittar vi tillsammans en individuell och hållbar lösning som passar just dig. Planen inkluderar både kostrådgivning, träning och motivation. Vi finns nu i nyrenoverade, ljusa, öppna och fräscha lokaler på Bangårdsgatan - ”Friskvårdsgatan”. Välkommen önskar Anders, Jenny, Nina, Linda, Maria, Susanne, Ingela, Caroline, Kicki, Amanda, David och Lina


Medlemskväll måndag den 31/10 

Nu laddar vi för en rolig dag/kväll! Många har skrivit in datumet i sin kalender sedan länge men för er som eventuellt inte gjort det-gör det nu! Dagen/kvällen är till för dig som är medlem, för dig som varit medlem samt för alla era vänner!

  • Under dagen har vi 20 % rabatt på hela vårt varusortiment (kan ej kombineras med andra rabatter).
  • Under hela dagen 20 % rabatt på köp av Personlig träning dagtid, sker mellan 9 och 11 samt 13-15 samt mängdrabatt, köp 12 och betala för 10.
  • 30 min KOM IGÅNG! Låt dig inspireras av Linda och Kicki. För dig som är återvändande eller nyfiken på vad vi på Itrim erbjuder.
  • Dropin träningspass i Cirkeln mellan 12.00-13.00. Passa på att få en genomgång av våra nya maskiner i vår nya träningslokal.
  • Testa Afrodans! Kl 16.15 -17.00. Anmälningslistor finns på centret, skynda att anmäla. (först till kvarn).
  • För dig som är återvändande medlem och tecknar medlemskap eller bokar in en medlemsrådgivning under dagen och kvällen så bjuder vi på startavgiften (500kr).
  • Du som värvar en vän eller tar med en vän som tecknar medlemskap och eller bokar in en medlemsrådgivning under dagen/kvällen bjuder vi dig på ett coachsamtal med våra skickliga coacher.
  • Pass i cirkeln kl. 19.30, 20.00. Få inspiration på mellanstationerna av vår nya PT-Karolina. Cirkeln är såklart också öppen för dig som föredrar att inte ansluta dig till passen.
  • Tävlingar med fina priser under kvällen.

Ta med dig vänner och bekanta! Varmt välkomna! Vill du boka in dig eller en vän, kontakta Linda Elster direkt på linda.elster@itrim.se eller ring 070-437 89 20


Börja redan idag!

I en energifylld miljö med personligt bemötande ger vi dig goda förutsättningar att förbättra din livsstil med hållbara resultat. Är ditt mål att börja leva mer hälsosamt? Kanske för att bli av med några envisa extrakilona som biter sig fast? Eller vill du komma igång och träna för ett specifikt lopp du vill springa, ett berg du vill bestiga eller en hemlig utmaning du vill ge dig själv?

Vi hjälper dig att både sätta och nå dina mål! Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning. Vi kan helheten och hittar en hållbar lösning just för dig! Nyfiken? För mer information, boka en individuell rådgivning med Linda redan idag på 070-4378920


Nu bjuder vi på ett gratis hälsocheck!

Har du funderat på en hälsosammare livsstil men inte lyckats? Vi hjälper dig! Kom och prata med oss så bjuder vi just nu på ett gratis fettprocentmätning samt en personlig analys av din kroppssammansättning (värde ca 250kr).


Har du ett FAR-recept?

Har du fått ett recept av läkaren att du behöver träna, så är du hjärtligt välkommen till oss i Uppsala. Kontakta oss på centret så berättar vi mer. Om du visar ditt recept så får du dessutom rabatt!


Går du eller någon du känner och bär på ett friskvårdsbidrag?

Vi tar emot friskvårdsbidrag från både Friskvårdschecken och Friskvårdskuponger. Har du friskvårdsbidrag se till att utnyttja det hos oss! Att gå ner i vikt och komma igång med motionen är en viktig investering för din hälsa.

 


Itrim-fakta nr 29


Ända sedan starten 2003 har Itrim fört statistik över sina medlemmars viktresultat i en hälsodatabas, i syfte att utveckla programmet och visa svart-på-vitt att det fungerar på lång sikt.

Itrim på Facebook