Öppettider

Måndag 07.00-21.00
Tisdag 07.00-21.00
Onsdag 07.00-21.00
Torsdag 07.00-21.00
Fredag 07.00-19.00
Lördag 09.00-14.00
Söndag 14.00-18.00

Hitta till oss

Bangårdsgatan 5A
753 20 Uppsala

018-680 680

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på telefon 070-437 89 20.

Välkommen till Itrim Uppsala - mitt i city!

I vårt team finns erfarna coacher, hälsoutvecklare, dietist, sjukgymnast och personlig tränare. Utifrån dina mål hittar vi tillsammans en individuell och hållbar lösning som passar just dig. Planen inkluderar både kostrådgivning, träning och motivation. Vi finns nu i nyrenoverade, ljusa, öppna och fräscha lokaler på Bangårdsgatan - ”Friskvårdsgatan”. Välkommen önskar Anders, Jenny, Nina, Linda, Maria, Susanne, Ingela, Caroline, Kicki, Amanda, David och Lina

Börja redan idag!

I en energifylld miljö med personligt bemötande ger vi dig goda förutsättningar att förbättra din livsstil med hållbara resultat. Är ditt mål att börja leva mer hälsosamt? Kanske för att bli av med några envisa extrakilona som biter sig fast? Eller vill du komma igång och träna för ett specifikt lopp du vill springa, ett berg du vill bestiga eller en hemlig utmaning du vill ge dig själv?

Vi hjälper dig att både sätta och nå dina mål! Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning. Vi kan helheten och hittar en hållbar lösning just för dig! Nyfiken? För mer information, boka en individuell rådgivning med Linda redan idag på 070-4378920

Nu bjuder vi på ett gratis hälsocheck!
Har du funderat på en hälsosammare livsstil men inte lyckats? Vi hjälper dig! Kom och prata med oss så bjuder vi just nu på ett gratis fettprocentmätning samt en personlig analys av din kroppssammansättning (värde ca 250kr).

Din plan –ditt program!
Din plan kan t ex innehålla möten med din personliga hälsocoach och inspirerande föreläsningar. Vill du fokusera på träning finns både personlig träning med vår duktiga personliga tränare. Vår effektiva och roliga cirkelträning är inkluderad i alla program. Den 17 augusti invigde vi även vår nya träningsyta "the Basement". Där finns alla redskap du behöver för att ta träningen till en ny nivå. Gruppträningspass så som yoga, box, dans och högintensiva tabatapass finns även på schemalagda tider.

Nu bjuder vi på ett gratis hälsotest!
Har du funderat på en hälsosammare livsstil men inte lyckats? Vi hjälper dig! Kom och prata med oss så bjuder vi just nu på ett gratis fettprocentmätning samt en personlig analys av din kroppssammansättning (värde ca 250kr).

Har du ett FAR-recept?
Har du fått ett recept av läkaren att du behöver träna, så är du hjärtligt välkommen till oss i Uppsala. Kontakta oss på centret så berättar vi mer. Om du visar ditt recept så får du dessutom rabatt!

Går du eller någon du känner och bär på ett friskvårdsbidrag?
Vi tar emot friskvårdsbidrag från både Friskvårdschecken och Friskvårdskuponger. Har du friskvårdsbidrag se till att utnyttja det hos oss! Att gå ner i vikt och komma igång med motionen är en viktig investering för din hälsa.

Gästträning på Itrim Uppsala
Som Itrimkund har du möjlighet att träna på samtliga Itrim-center.
Vid gästträning erbjuder vi Itrims cirkelträning (Easy-Line). Det förutsätter att du som gästar oss har tidigare fått en introduktion.
Har du ett kort kombinerat med Itrimprogrammet på en träningsanläggning, visar du upp det i receptionen.

Vill du gäst-träna på annat Itrim-center? Läs mer om hur det fungerar här!


Itrim-fakta nr 32


Itrims Birgitta Thörn gick ner 30 kg för 15 år sedan och grundade Itrim-programmet efter sina egna erfarenheter. Idag är Birgitta en mycket uppskattad föreläsare och utbildar om Itrims metod över hela världen.

Itrim på Facebook