Öppettider

Måndag 06.00-22.00
Tisdag 06.00-22.00
Onsdag 06.00-22.00
Torsdag 06.00-22.00
Fredag 06.00-21.00
Lördag 08.00-20.00
Söndag 08.00-20.00

Hitta till oss

Kristinehamn Arena
Arenavägen 3
68154 Kristinehamn

0550-131 30

Facebook

Gilla Itrim Kristinehamn på Facebook så missar du ingenting!

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss på 0550 - 131 30 och anmäl ditt intresse, så blir du uppringd av en av våra hälsorådgivare, Jessica eller Helene, så snart det bara går.  Väl mött, med sol i sinne och hösten på väg!

Välkommen till Itrim Kristinehamn!

Itrim Kristinehamn hittar du i Kristinehamn Arena, en nybyggd anläggning som inrymmer toppmoderna Wellness Gym, motions- och äventyrsbadet Sannabadet samt Arenan, en upplevelsearena för breddidrott och konserter.

Sommarkampanj!
Teckna avtal idag, få ett personligt tränings- eller kostupplägg för sommaren !
Ring 0550-13130

Gratis första rådgivning
Du kan börja redan idag, kontakta oss så sätter vi igång! Använd kontaktformuläret här på sidan, eller ring 0550-131 30!

Itrim på tre månader

Tränar du men får inte de resultat du vill ha?
Itrim erbjuder även för den som redan är träningsvan, men som önskar se tydligare resultat - inte minst på vikten. Tillsammans med en personlig hälsocoach läggs en 12-veckorsplan som inkluderar matvanor, personlig träning, workshops och Small-group-training samt inspirerande föreläsningar.
Vill du utmana dig själv ytterligare, sätta tydliga mål och kanske gå ner några extra kilon?
Har du 12 veckor, så har vi helhetslösningen för dig !

Gilla Itrim på Facebook!
Vill du ta del av nyheter snabbare än andra, få tips om mat och motion samt vara med i tävlingar och utmaningar? Då är det bara att "gilla" Itrim Sverige på Facebook. Vi har idag runt 10000 följare och siffran växer för varje dag! Klicka här för att komma till Itrim Sveriges Facebook-sida.

Itrim blev Årets Franchisekedja i Sverige 2011!
Det är med stor glädje och stolthet vi berättar att Itrim har blivit Årets Franchisekedja i Sverige. Utmärkelsen tillkännagavs på Svenska Franchiseföreningens årliga Franny-gala på lördagskvällen på Grand Hotel. I konkurrens med JetPak, Pressbyrån, 7-Eleven och Arken Zoo, fick Itrim priset med motiveringen; “Årets vinnare har byggt sin franchise i hård konkurrens från svenska och internationella storheter. Med noggrann metodik och med osvikligt sikte på långsiktig lönsamhet har vinnaren investerat i sitt franchisekapital. Satsningen är nu global. En värdig representant för Svensk Franchise. Vinnaren är Itrim!”

Vi riktar oss även mot företag!
Vid fler än 10 personer kan vi även erbjuda företagsegna grupper med gruppträffar och individuella samtal i era egna lokaler, under arbetstid eller i samband med måltider.

Går du eller någon du känner och bär på ett friskvårdsbidrag?
Vi tar emot friskvårdsbidrag från både Friskvårdschecken och Friskvårdskuponger. Har du friskvårdsbidrag se till att utnyttja det hos oss! Att gå ner i vikt och komma igång med motionen är en viktig investering för din hälsa.

Träning på Itrim Kristinehamn
Som Itrimkund har du möjlighet att motionera på samtliga Itrim-center. Har du ett kort kombinerat med Itrimprogrammet på en motionsanläggning, visar du upp det i receptionen.

Vill du gäst-träna på annat Itrim-center? Läs mer om hur det fungerar här!

Itrim på Facebook