Amanda

Amanda har varit medlem på Itrim Mölndalsvägen.

DÄRFÖR VALDE JAG ITRIM:

2012 startade jag min resa. Det var då jag tog tag i mig själv. Jag visste inte alls hur jag skulle ta mig tillväga, men min fina pappa rekommenderade Itrim till mig. Så jag tog mig till Itrim på Mölndalsvägen i Göteborg och wow - jag blev så omhändertagen!

Innan jag gick med i Itrim så hade jag ingen aning om hur jag skulle ta mig tillväga egentligen för att kunna gå ner i vikt. Ärligt talat, så ville jag bara att det skulle gå snabbt. Därav valde jag Itrim, tillsammans med att jag kände mig så välkommen och omhändertagen hos denna fina personal.


MINA RESULTAT HITTILLS:

Jag måste säga att jag ångrar ingenting från tiden med Itrim. Mellan 2012 och 2014 förlorade jag 40 kilo - det var mer än jag någonsin kunde tro att jag kunde gå ner. Jag höll vikten väldigt länge, tills jag började träna på gym och började få massa muskler istället.

Jag gick från att väga 96 kilo - idag väger jag 67 kilo. Jag har gått från storlek XL till storlek 34-36.

Tidigare mådde jag inte bra, jag var ständigt arg och ledsen, dessutom tröståt jag varje dag. Idag mår jag som en ängel – jag är en ny människa som tränar 1-2 pass om dagen. Jag är grymt stolt över mig själv! Nu har jag utbildat mig till personlig tränare och mitt nästa mål är hjälpa andra människor att uppnå deras mål.

DET TYCKER JAG ÄR BÄST MED ITRIM:

Itrim är hjälper människor att nå sina mål. De hjälper dig med allting - man har egen hälsocoach som man går till och kan prata med, där man får hjälp och kan ställa alla möjliga frågor.

Därefter går man på gruppmöten där man lär sig allting om kost och träning. Då menar jag att man går igenom allt från nyttigheter till onyttigheter. Tro mig - man tappar verkligen suget på allt socker efter dessa möten!

Det roligaste med Itrim var att alla vi som gick dit för att förändra våra liv blev som en stor familj. Vi planerade ofta så vi kunde träna tillsammans i cirkeln, och prata om hur veckorna gått. Jag minns de flesta i min grupp och är så nyfiken, jag undrar verkligen hur det gått för dem!

Om ni verkligen vill förändra era liv men tycker det är svårt att gå till gymmet och försöka äta rätt, så rekommenderar jag verkligen Itrim. Du får allt stöd du behöver, men du gör jobbet. Du kommer inte ångra dig.

Vad vill du väga?

Starta med att räkna ut ditt BMI här