Anders

I 10 år har Anders Rinaldo arbetat inom Itrim – först som affärsutvecklare på supportkontoret, för att fem år senare ta steget ut i kedjan istället och bli franchisetagare tillsammans med sin fru.

På Itrim Sveavägen fylls dagarna av allt från arbete med teamet till att stå i receptionen, men främst personliga rådgivningar med medlemmar. Där möts Anders allra oftast av drömmen om att må bättre, på både in- och utsida.

- Att må bättre ligger för många på ett djupare plan. Det är inte bara att fysiskt känna sig starkare eller lättare, utan att bli en mer harmonisk person på alla plan i sitt liv. Hos oss möts man av det engagemang som krävs för att nå hela den vägen. Vi ger en omtanke som berör, oavsett om det är i samtalsrummet, på PT-ytan eller i receptionen.

Själv drömmer han om att kunna frigöra mer tid i sitt liv för att hinna ägna sig åt det han verkligen gillar.

- Att ha en friare livsstil som målbild gör att prioriteringarna i vardagen blir lättare – vad får jag energi av, vad dränerar mig? Jag gör val som känns rätt i magen. Jag omger mig med de personer och gör de aktiviteter som faktiskt får mig att må bra.

 

ANDERS BÄSTA TIPS:

  • Skippa inga måltider. Nästan vilken måltid som helst (förutsatt att det kan betraktas som mat) är bättre än ingen måltid.
  • Nyttja de små möjligheterna som finns i vardagen, så som att bära två matkassar i samma hand eller genom att stänga av framåtdrivet på gräsklipparen så att du tvingas trycka själv.
  • Ägna dig åt regelbunden transportträning, dvs träning till och från dina destinationer. Gå mellan möten, till gymmet, till affären. Många bäckar små ...
  • Träna trots att det inte känns kul just idag. Analysera inte så mycket, gör det bara!

 

Vad vill du väga?

Starta med att räkna ut ditt BMI här