Återhämtning en viktig del av vardagen

Förutom ändrade matvanor och regelbunden fysisk aktivitet, så är sömn, mindfulness och återhämtning en tredje och mycket viktig pusselbit i din hälsoresa. Alla dessa är en naturlig del av samtalen med din hälsocoach och förutsättning för att du ska nå ditt mål.

 • Samla mer kraft i vardagen

  För att du ska lyckas med en livsstilsförändring, och få till mat- och träningsvanor som håller i längden, är det viktigt med återhämtning. Med återhämtning menar vi att få vila och samla kraft i en vardag med högt tempo och högt ställda krav. Det handlar helt enkelt om att ge dig själv de bästa förutsättningarna att lyckas. En viktig del i det är att acceptera att det är viktigt med återhämtning för ett hälsosamt liv.

 • En viktig del av viktresan

  Om du inte upplever balans mellan vardagens krav och återhämtning är det lätt att du inte känner att livet är i balans. Ett obalanserat liv kan lätt leda till att du blir mer stillasittande och att du skapar dig dåliga matvanor. Det är just därför som vi på Itrim tror att återhämtning är en viktig del av din viktminskningsresa. Det hänger ihop helt enkelt.  

 • Mindfulness i grupp eller på egen hand

  I vår app Itrim online får du färdiga program för mindfulness och avslappning för att hamna i rätt balans i livet. Och på vissa av våra center arrangeras ledd mindfulness i grupp.  

 • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.

 • Stress är en helt naturlig mänsklig reaktion som ger oss kraft att agera när vi verkligen behöver. I lagom doser kallas det för positiv stress och resulterar i att vi växer och utvecklas.

 • Oavsett vad som ligger bakom stressen är det viktigt att uppmärksamma kroppens signaler och om det behövs söka hjälp.