Vi använder cookies (kakor) för att förbättra upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies

Nyttiga recept för dagens alla måltider

Baba ganoush

Ingredienser

1 aubergine
2 tsk tahini (sesampasta)
1/2 citron
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk spiskummin
salt
ev. 1 msk olivolja
färsk mynta
rädisor

Gör så här

Tvätta auberginen och stick ett ordentligt hål på den så att den inte spricker i ugnen. Lägg på en plåt och baka i 250 grader i 15–20 minuter. Ta ut den när den blivit alldeles mjuk och svartnat. Dra av och kasta bort skalet. Låt rinna av i durkslag. Grovhacka innanmätet och kör i mixer tillsammans med tahini, citronsaft, vitlök, spiskummin och salt. Ringla över lite olivolja. Dekorera med mynta och rädisor.

  • 8 av 10 av våra medlemmar behåller vikten över ett år

    De första 12 veckorna med Itrim ger ofta snabbt resultat. De flesta av våra medlemmar tappar mellan 10-30 kilo under den här perioden. Men att gå ner mycket i vikt snabbt brukar sällan räcka för ett varaktigt resultat – och det är här vår metod kommer in. 8 av 10 av våra medlemmar behåller sin nya vikt ett år efter viktminskningen.

  • Vi kan garantera att du går ned i vikt. Här är vårt löfte till dig.

    Med Itrim har du allt att vinna och inget att förlora. Förutom de kilon du vill bli av med förstås. Det kan vi garantera: Vi lovar nämligen att du som följer vår metod går ner minst 7 kilo eller når ett BMI under 25 efter ett år! Annars får du pengarna tilbaka.

  • Säg upp ditt medlemskap när som helst.

    Itrim är för dig som verkligen bestämt dig. Vi är världsledande på viktminskning med en trygg metod som verkligen fungerar. Därför kan du också välja alla våra medlemskap utan bindningstid – och säga upp det när som helst. Resten är upp till dig.