Nyttiga recept för dagens alla måltider

Bananpannkaka

Släng inte bananer som börjar bli bruna, gör ett smarrigt och hälsosamt mellanmål istället. Favorit hos både stora och små!

Ingredienser:
1 banan
1 ägg
1 msk mandelmjöl
ev 1 krm bakpulver
1–2 tsk smör/rapsolja att steka i

Gör så här:
1. Mosa bananen. Knäck ägget och vispa ihop det med bananmoset. Tillsätt mandelmjölet (ev blandat med bakpulver) och vispa lite till. Smeten behöver inte vara slät.

2. Hetta upp en panna med smör/rapsolja. Klicka ut 2–3 msk smet per pannkaka och låt få en fin stekyta innan du försiktigt vänder. Servera genast! Servera med frukt och bär, och gärna med kesella eller keso för ökad mättnad

 

 

  • Vi kan garantera att du går ned i vikt. Här är vårt löfte till dig.

    Med Itrim har du allt att vinna och inget att förlora. Förutom de kilon du vill bli av med förstås. Det kan vi garantera: Vi lovar nämligen att du som följer vår metod går ner minst 7 kilo eller når ett BMI under 25 efter ett år! Annars får du pengarna tilbaka.

  • 8 av 10 av våra medlemmar behåller vikten över ett år

    De första 12 veckorna med Itrim ger ofta snabbt resultat. De flesta av våra medlemmar tappar mellan 10-30 kilo under den här perioden. Men att gå ner mycket i vikt snabbt brukar sällan räcka för ett varaktigt resultat – och det är här vår metod kommer in. 8 av 10 av våra medlemmar behåller sin nya vikt ett år efter viktminskningen.

  • Säg upp ditt medlemskap när som helst.

    Itrim är för dig som verkligen bestämt dig. Vi är världsledande på viktminskning med en trygg metod som verkligen fungerar. Därför kan du också välja alla våra medlemskap utan bindningstid – och säga upp det när som helst. Resten är upp till dig.