Carin

Carin är medlem på Itrim Södermalm.

MINA RESULTAT HITTILLS

Jag har gått ned 28 kilo och minskat 25 centimeter i midjan.

Innan min viktresa var jag alltid trött. Trött och orkeslös. Jag hade fruktansvärd värk i kroppen. Jag rörde mig minsta möjliga – till exempel hängde jag mycket på SL-appen, för att se hur jag skulle kunna åka kommunalt överallt bara för att slippa gå någonstans. Gick det inte att åka kommunalt så tog jag alltid bilen.

Idag däremot, idag är jag stark. Jag har energi. Ett mantra som jag bildade under min Itrim-resa är att "det är så jäkla häftigt att orka"! Det är coolt och det känns bra, att äntligen orka. Att slippa välja mellan om jag ska sätta igång en tvättmaskin eller en diskmaskin. Idag gör jag mer - båda två, och mer ändå.

På bilden lyfter jag 28 kilo, lika mycket som jag gått ned. Tänk att jag gick runt och bar på allt det där!
 

DET TYCKER JAG ÄR BÄST MED ITRIM

Coachningen! Jag tyckte också om stöttningen i gruppträffarna. Att få träffa andra som var i samma situation, som också glömt bort att ta hand om sig själv. Det är himla mycket lättare att ta hand om någon annan än att ta hand om sig själv.

Det är helt klart det bästa jag gjort! Till dig som funderar på att börja med Itrim, bara gör det. Fundera inte. Det kommer bli tufft, jag gjorde 16 veckor på måltidsersättning vilket var tufft - men oj, vad det är värt det i slutändan! Tänk på under hur lång tid du gick upp i vikt. I förhållande till det så är 16 veckor ingenting.

 

MIN DRÖM

Min nästa stora dröm är att jag ska börja köra PT Small Group tillsammans med Johannes på Itrim Södermalm. Något som jag aldrig ens haft en tanke på för några år sedan. Jag vill fortsätta må bra. Ha rutiner i livet, förstå vikten av att ta hand om mig själv, träna 3-4 gånger i veckan och fortsätta röra på mig. Leva livet helt enkelt!

  

I handen har jag mina före detta jeans. Jag har kvar dem som ett minne. Idag när jag provar dem, kan jag till och med ha mina nya jeans på mig under de gamla!

Vad vill du väga?

Starta med att räkna ut ditt BMI här