Erbjudanden Augusti 2022

 • Vi bjuder på första månaden

  Redo för en förändring? Bli Itrim Change eller Itrim Active medlem nu och vi bjuder på första månaden.

  Hos oss hittar du allt du behöver för ett lättare och friskare liv oavsett om du vill gå ner i vikt, bli starkare eller hitta balansen i livet. Se vilket medlemskap som passar dig!

  Boka en gratis hälsocheck nu

 • Följ med på träningsresa!

  Ett bra sätt att boosta motivationen är att åka på träningsresa. I höst kommer du att kunna följa med Itrim på två olika resor med balansen i fokus - en helg i Järvsö och en vecka på Mallorca. Vi listar anledningarna till att du ska följa med. 

 • Gratis hälsocheck!

  Vill du ha hjälp med att komma igång? Om du bestämt dig för en förändring men är osäker på var du ska börja så erbjuder vi en gratis hälsocheck. Hälsochecken är en kortare konsultation kring din hälsa, dina vanor och vad du behöver för att nå ditt mål. Mötet är gratis och du förbinder dig inte till något.

  Boka din hälsocheck redan idag! 

 • Ta en selfie på insidan

  Vill du veta hur du ser ut på insidan?  När du väger dig på våra InBody-vågar får du veta hur stor del av din kopp som består av fett, muskler och vatten samt var på kroppen fettet sitter. Du får även information om din basala ämnesomsättning dvs. hur mycket energi kroppen gör av med i vila. Resultatet kan användas till att styra din kost- och träningsplan så du når dina mål.

  Kom och väg dig på ditt närmaste center 

 • Paketpris på våra kostersättningar

  Vi gör det enkelt - ett paket och allt du behöver för dina tre första veckor. Paketpriset för en valfri kombination av soppor, shakes och gröt. Läs gärna mer om kostersättning eller boka gratis hälsocheck.

  7 kartonger VLCD 1.300:- (ord.pris 1.743:-)
  11 kartonger LCD 1.600:- (ord.pris 2.079:-)

  Handla nu!