Erbjudanden Juni 2022

 • Fri träning till 1 augusti

  Bli Itrim Active medlem nu och du tränar gratis till 1 augusti. Tycker du att styrketräning är krånglig eller kanske rent av tråkigt? Då har du inte testat EGYM!  Maskinerna ställs in efter dig och nästa gång du blippar ditt armband sker allt automatiskt. Displayen gör träningen extra rolig och motiverande - som att spela Pac-Man, säger många. Dina framsteg följer du enkelt via appen. 

  Boka en gratis träningsintroduktion nu

 • Vi bjuder på all inclusive

  Just nu får du som blir medlem i Itrim Change ett presentkort på 1300 kr som kan användas till att handla varor. 1300 kr ger dig alla måltider du behöver under 3 veckor om du väljer att kick-starta din viktminskning - all inclusive alltså! 

  Läs mer om Itrim Change här

 • Gratis hälsocheck!

  Vill du ha hjälp med att komma igång? Om du bestämt dig för en förändring men är osäker på var du ska börja så erbjuder vi en gratis hälsocheck. Hälsochecken är en kortare konsultation kring din hälsa, dina vanor och vad du behöver för att nå ditt mål. Mötet är gratis och du förbinder dig inte till något.

  Boka din hälsocheck redan idag! 

 • Ta en selfie på insidan

  Vill du veta hur du ser ut på insidan?  När du väger dig på våra InBody-vågar får du veta hur stor del av din kopp som består av fett, muskler och vatten samt var på kroppen fettet sitter. Du får även information om din basala ämnesomsättning dvs. hur mycket energi kroppen gör av med i vila. Resultatet kan användas till att styra din kost- och träningsplan så du når dina mål.

  Kom och väg dig på ditt närmaste center 

 • Paketpris på våra kostersättningar

  Vi gör det enkelt - ett paket och allt du behöver för dina tre första veckor. Paketpriset för en valfri kombination av soppor, shakes och gröt. Läs gärna mer om kostersättning eller boka gratis hälsocheck.

  7 kartonger VLCD 1.300:- (ord.pris 1.743:-)
  11 kartonger LCD 1.600:- (ord.pris 2.079:-)

  Handla nu!