• Vi kan garantera att du går ned i vikt. Här är vårt löfte till dig.

    Med Itrim har du allt att vinna och inget att förlora. Förutom de kilon du vill bli av med förstås. Det kan vi garantera: Vi lovar nämligen att du som följer vår metod går ner minst 7 kilo eller når ett BMI under 25 efter ett år! Annars får du pengarna tilbaka.

  • 8 av 10 av våra medlemmar behåller vikten över ett år

    De första 12 veckorna med Itrim ger ofta snabbt resultat. De flesta av våra medlemmar tappar mellan 10-30 kilo under den här perioden. Men att gå ner mycket i vikt snabbt brukar sällan räcka för ett varaktigt resultat – och det är här vår metod kommer in. 8 av 10 av våra medlemmar behåller sin nya vikt ett år efter viktminskningen.

  • Säg upp ditt medlemskap när som helst.

    Itrim är för dig som verkligen bestämt dig. Vi är världsledande på viktminskning med en trygg metod som verkligen fungerar. Därför kan du också välja alla våra medlemskap utan bindningstid – och säga upp det när som helst. Resten är upp till dig.

Välkommen till Itrim Farsta C!

Öppettider

Måndag 06.45-20.00
Tisdag 06.45-20.00
Onsdag 06.45-20.00
Torsdag 06.45-20.00
Fredag 06.45-18.00
Lördag 09.00-14.00
Söndag 13.00-18.00

Hitta till oss

Karlandaplan 8
123 47 Farsta

08-605 50 50

Facebook

Gilla Itrim Farsta C på Facebook så missar du ingenting!

Instagram

Besök Itrim Farsta på Instagram

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på 08-605 50 50 eller 070-772 50 59. Vi hörs!

Välkommen till Itrim Farsta Centrum!

Du kan börja redan idag, kontakta oss för en första rådgivning! Vi ser framemot att träffa dig. Välkommen! Önskar Catta, Jenny, Karin, Cicki, Malin, Mona, Sara och Frida.

 

Intresserad av personlig träning? 

Du som medlem har möjlighet att boka in dig på en kostnadsfri pt-rådgivning där vi berättar för dig hur du kan få hjälp med att komma vidare med din träning. Vi anpassar så klart upplägget efter dig. Kanske ännu mer inspiration kan det bli av att köra dina PT-pass tillsammans med någon. Kompisen, grannen, din partner, kollegan eller någon annan.

Priser personlig träning: Priser personlig träning: Prova-på-3 gånger á 55min 1 499 kr, 5 gånger á 55 min 3560 kr, 10 gånger á 55min 6750 kr.


Rabatter 

Vi erbjuder dig som är pensionär 10% rabatt som viktminskningskund. Studenter har 10% rabatt på tränings- och viktminskningsprogrammen.Hur mår du och dina kollegor? 

Vill du att vi kommer till just din arbetsplats och berättar mer om Itrim och vår verksamhet? Ring oss och boka en tid så kan vi, tillsammans mer er, hitta ett sätt som gör livet lättare med bra mat, rolig och effektiv träning samt inspirerande motivation. Friskvårdsbidraget går alldeles utmärkt att använda hos oss. Kontakta Catarina Melander på Catarina.melander@itrim.se för mer information och bokning av möte!


Itrim Farsta Centrum 

Vi ligger mitt i Farsta centrum och här finns allt du kan behöva på ett ställe. I Farsta centrum hittar du 150 butiker inom bekvämt promenad avstånd och ett brett utbud! http://www.farstacentrum.se/


Har du ett FAR-recept?

Har du fått ett recept av läkaren att du behöver träna så är du hjärtligt välkommen till oss i Farsta Centrum. Vi hjälper dig hela vägen, från introduktion av maskiner till hur du ska jobba vidare framöver. Visa ditt recept så får du rabatt. Vi har FAR utbildad personal och erbjudanden för kunder med FAR (Fysisk Aktivitet på Recept)


Vi tar emot Actiway och Epassi. Vi är anslutna till Benify och Wellnet.