Rätt hälsoarbete för hållbar hälsa och lönsamhet

Itrim hjälper företag och organisationer att skapa en hälsosam arbetsmiljö. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp på hälsosituationen och skapar hållbara resultat för både organisation och individ.

Många företag erbjuder sina medarbetare traditionella friskvårdslösningar som friskvårdsbidrag och sponsring av motionslopp. Nyttjandegraden är ofta låg och deltagarna i regel de redan ”frälsta”. Itrims mål är att hjälpa företag att skapa strategier för mätbara hälsoinsatser som når rätt medarbetare för att skapa hållbar hälsa och lönsamhet.

Drömmer du om en arbetsplats som sätter hälsan i centrum där medarbetarna mår bra, är pigga, starka och produktiviteten är i topp? Bra, då kan vi på Itrim hjälpa dig!

Vår leverans är flexibel med ansvar för hela processen från strategi till genomförande och uppföljning. Vi erbjuder en lång rad tjänster till stora och små företag som sätter sina medarbetares hälsa högt på agendan. 

Vi hjälper er med allt från en hälsoscreening för hela företaget och strategiskt hälsostöd för ledningsgrupper till individuell kostrådgivning, coaching, personlig träning, inspirerande föreläsningar, löparskolor, kontorsträning och mycket mer.

Vad du än väljer, får du som kund en trygg leverans som skapar effekt och som gör att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.
 
Itrim företag utför hälsoinsatser både på plats hos företaget och på våra lokala center som finns i hela Sverige.