Det här gör en hälsocoach

Itrims hälsocoacher hjälper dig att hitta en bättre livsstil. Våra hälsocoacher är välutbildade och har lång erfarenhet när det gäller att hjälpa människor att varaktigt förändra sin livsstil. Förenklat kan man säga att vår coaching bygger på principen hjälp till självhjälp. Många års erfarenhet har visat oss att aktivt coachande är klart mer effektivt än traditionell rådgivning.

 • Ställer frågor som leder till insikt

  En hälsocoach har till uppgift att lyssna uppmärksamt både på det som sägs och det som inte sägs. Att ställa frågor som leder till insikt, hjälpa dig att sortera dina tankar och att återkoppla och utmana dig. Allt för att du ska nå i mål med det du vill.

 • Formulerar mål och göra en plan för din resa

  Tillsammans med din hälsocoach tar du avstamp i ditt nuläge och sikte på det du önskar uppnå, till exempel att gå ner 15 kg i vikt, klara av att springa en halvmara eller få bukt med en stressad livssituation. Ni gör tillsammans upp en handlingsplan, kartlägger eventuella hinder och identifierar vad du behöver för att ta dig över dem. 

 • Nya perspektiv och hjälp att tänka nya banor

  En hälsocoach kan utmana dig att tänka i nya banor och se saker ur andra perspektiv än du kanske vanligtvis gör. Då kan det som verkade omöjligt helt plötsligt kännas uppnåeligt.

Boka gratis hälsocheck

Vi jobbar med hälsocoaching

 • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

 • Det går inte att träna sig till goda matvanor. Övervikt handlar i nio fall av tio om att vi laddar in för många kalorier.

 • Vår träningsfilosofi bygger därför på en grundregel, all vår träning ska vara rolig, enkel och effektiv.