Helene

Helene är medlem på Itrim Spånga.

Därför valde jag Itrim:

Jag gjorde en riktig research av olika metoder innan jag valde Itrim. Dels beroende på att en vän gått på ett annat Itrim-center med mycket gott resultat men också på grund av den publicerade dokumentation som finns kring Itrim och resultaten.

Jag valde alltså en metod jag tror på, träning tillsammans med ändring av matvanor (bonusen var ju den snabba viktminskningen i och med ersättningsmålen).

Resultat hittills:

Minus 28 kilo på 5 månader.

Jag har hittat mig själv och mår så mycket bättre. Både i kropp och själ. Målet i sig har ju aldrig varit att bli smal och komma i Small eller stl 36, målet var att hitta tillbaka till MIG - till den jag var, om än några år äldre och med några fler rynkor! Och det har ja gjort med råge! Jag känner mig pigg, fräsch OCH ung! DET är det som var målet!

Det tycker jag är bäst med Itrim:

Jag tycker om Itrims tänk, att man måste jobba med både kosten och motionen. Samt att man inte lämnas ensam i den långa resa detta ändå är. Att man har en trygghet i att personalen ser en och hjälper en på vägen.

 

 Helene bloggar om sin viktresa på http://webmosterhelene.blogspot.se

Vill du också komma i trim?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en första kostnadsfri rådgivning.

Kontakta mig!

#VIÄRITRIM

Det är alltid lika roligt att se våra medlemmars fina resultat. 92% av våra medlemmar upplever att de ökat sin livskvalitet genom Itrim - fantastiskt!

Vissa medlemmar har vi fått möjligheten att lyfta fram lite extra som inspiration. Det är det absolut bästa sättet att beskriva alla positiva effekter av att byta till en hälsosam livsstil. Känslan att orka mer, känna sig stolt över sin prestation och bli gladare och piggare.

Vill du berätta om din Itrim-resa? Vänd dig då till ditt Itrim-center. Vi vill gärna ta del av din historia!