Vi använder cookies (kakor) för att förbättra upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies

  • Vi kan garantera att du går ned i vikt. Här är vårt löfte till dig.

    Med Itrim har du allt att vinna och inget att förlora. Förutom de kilon du vill bli av med förstås. Det kan vi garantera: Vi lovar nämligen att du som följer vår metod går ner minst 7 kilo eller når ett BMI under 25 efter ett år! Annars får du pengarna tilbaka.

  • 8 av 10 av våra medlemmar behåller vikten över ett år

    De första 12 veckorna med Itrim ger ofta snabbt resultat. De flesta av våra medlemmar tappar mellan 10-30 kilo under den här perioden. Men att gå ner mycket i vikt snabbt brukar sällan räcka för ett varaktigt resultat – och det är här vår metod kommer in. 8 av 10 av våra medlemmar behåller sin nya vikt ett år efter viktminskningen.

  • Säg upp ditt medlemskap när som helst.

    Itrim är för dig som verkligen bestämt dig. Vi är världsledande på viktminskning med en trygg metod som verkligen fungerar. Därför kan du också välja alla våra medlemskap utan bindningstid – och säga upp det när som helst. Resten är upp till dig.

Välkommen till Itrim Malmö Jägersro!

Öppettider

Måndag 06.30-20.00
Tisdag 06.30-20.00
Onsdag 06.30-20.00
Torsdag 06.30-20.00
Fredag 06.30-18.00
Lördag 08.00-12.00
Söndag 10.00-14.00

Hitta till oss

Jägersrovägen 160
212 37 Malmö

040-21 96 00

Facebook

Gilla Itrim Jägersro på Facebook så missar du ingenting!

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på 040-21 96 00. Vi hörs!

Välkommen till Itrim Jägersro

Du kan inte motionera dig till bra matvanor och enbart träning räcker inte om du vill gå ner i vikt. Att bara prata om att du vill leva mer hälsosamt får dig heller inte att nå dina mål. Hos oss får du en personlig hälsocoach som hjälper dig med alla delarna. Utifrån dina förutsättningar hittar vi tillsammans en hållbar lösning som passar just dig. Idag är en bra dag att ta första steget mot ditt mål!


BÖRJA REDAN IDAG!

I en energifylld miljö med personligt bemötande ger vi dig goda förutsättningar att förbättra din livsstil med hållbara resultat. Är ditt mål att börja leva mer hälsosamt? Kanske för att bli av med några envisa extrakilona som biter sig fast? Eller vill du komma igång och träna för ett specifikt lopp du vill springa, ett berg du vill bestiga eller en hemlig utmaning du vill ge dig själv?

Vi hjälper dig att både sätta och nå dina mål! Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning. Vi kan helheten och hittar en hållbar lösning just för dig! Nyfiken? För mer information, boka en individuell rådgivning redan idag på 040-219600.


Din plan –ditt program!

Din plan kan t ex innehålla möten med din personliga hälsocoach och inspirerande föreläsningar. Vill du fokusera på träning finns personlig träning med vår duktiga lic. personliga tränare. Vår effektiva och roliga cirkelträning är inkluderad i alla program. Dessutom har du tillgång till vår nya träningsyta. Där finns alla redskap du behöver för att ta träningen till en ny nivå. Gruppträningspass så som yoga/stretch, box, högintensiva styrkepass och funktionell träning finns även på schemalagda tider.

Vi samarbetar med Wellnet och Benify. Det går alldeles utmärkt att även använda ditt friskvårdsbidrag hos oss!


Har du ett FAR*-recept?

Vi är certifierade FaR-ledare (FaR- Fysisk aktivitet på recept). Har du fått ett recept av läkaren att du behöver träna så är du hjärtligt välkommen till oss i Jägersro. Vi hjälper dig hela vägen, från introduktion av maskiner till hur du ska jobba vidare framöver. Visa ditt recept så får du rabatt! *Fysisk aktivitet på recept

Itrim Jägersro

Hos oss på Itrim Jägersro kan du parkera gratis precis utanför dörren och för dig som tar bussen så stannar linje 1, 31, 141 och 144 bara ett stenkast bort.

Varmt välkommen önskar Mats, Jonna, Jessica, Susanna, Sara och David