Jenny

Jenny är medlem på Itrim Farsta.

Jag har redan gått ner 32,5 kg!

Jag började på Itrim när jag blev inspirerad av en bekant som hade genomgått en förvandling som jag trodde var omöjlig. Nu är jag mycket stolt över mina nya mat- och träningsvanor. Itrim har bidragit med mycket till detta, härligt bemötande, kunskap och stöd. Nu kan jag sova på nätterna, slippa värk och svullna fötter!

 

Jennys 3 tips

  1. Tveka inte!
  2. Har du övervikt som jag hade, välj Shape-programmet. Du får nödvändig kunskap för att nå ditt mål och du får ett stort stöd från dina kamrater.
  3. Du kan om du vill, det är inte omöjligt!

För att hålla vikten äter jag 4 gånger om dagen var tredje till fjärde timme, gör matlådor till jobbet, tränar på bestämda dagar, äter enligt Handfast och äter alltid mellanmål på eftermiddagen.

Jag tror att det är svårare att hålla mina vanor i semestertider och vid t ex påsk och jul. Men jag vet att jag nu kan hantera detta med medvetna val och planering.

 

Du som vill gå ned i vikt – ta hjälp av Itrim!

Det är det bästa jag har gjort, de har helhetstänket med både mat, träning och pepp! Synd bara att jag inte visste det tidigare. Nu är min nästa stora utmaning att springa Vårruset!

Vad vill du väga?

Starta med att räkna ut ditt BMI här