Kerstin

"Jag orkar hur mycket som helst idag jämfört med tidigare. Armhävningar och burpees är några av mina favoritövningar och jag älskar känslan av att orka."

"Jag har provat de flesta dieter, en del flera gånger dessutom.

När jag väl hittade Itrim blev jag intresserad av konceptet, framför allt för att även träningen ingick som ett komplement till viktminskningen. Träningen är dessutom lätt, tillgänglig och enkel. En annan fördel är att Itrim bygger på snabbt resultat i början och långsiktighet efter det. En mycket bra kombo för att lyckas.

Jag har hittills, på 1,5 år, gått ner 16 kg och blivit 21 cm smalare i midjan. Jag har blivit så mycket starkare, gladare och piggare. Jag orkar hur mycket som helst idag jämfört med tidigare. Armhävningar och burpees är några av mina favoritövningar och jag älskar känslan av att jag orkar. Jag älskar att utmana mig själv!

Det bästa med Itrim är alla nya underbara vänner jag fått och de fantastiska personerna som man får träffa. Personalen är underbar, utan dem skulle jag aldrig orka långsiktigt tänkande. Dom coachar mig när jag behöver, ger mig redskap och inspiration genom träffar och föreläsningar.

Min dröm är att nå mitt viktmål och springa milen under 60 minuter! Jag vill också fortsätta äta gott och nyttigt samt att alltid finna glädjen i att träna."

 

Vill du också orka mer som Kerstin?

Skicka in en intresseanmälan här så kontaktar vi dig!

Vad vill du väga?

Starta med att räkna ut ditt BMI här