• Vi kan garantera att du går ned i vikt. Här är vårt löfte till dig.

    Med Itrim har du allt att vinna och inget att förlora. Förutom de kilon du vill bli av med förstås. Det kan vi garantera: Vi lovar nämligen att du som följer vår metod går ner minst 7 kilo eller når ett BMI under 25 efter ett år! Annars får du pengarna tilbaka.

  • 8 av 10 av våra medlemmar behåller vikten över ett år

    De första 12 veckorna med Itrim ger ofta snabbt resultat. De flesta av våra medlemmar tappar mellan 10-30 kilo under den här perioden. Men att gå ner mycket i vikt snabbt brukar sällan räcka för ett varaktigt resultat – och det är här vår metod kommer in. 8 av 10 av våra medlemmar behåller sin nya vikt ett år efter viktminskningen.

  • Säg upp ditt medlemskap när som helst.

    Itrim är för dig som verkligen bestämt dig. Vi är världsledande på viktminskning med en trygg metod som verkligen fungerar. Därför kan du också välja alla våra medlemskap utan bindningstid – och säga upp det när som helst. Resten är upp till dig.

Välkommen till Itrim Liljeholmen!

Öppettider

Måndag 06.45-20.00
Tisdag 06.45-20.00
Onsdag 06.45-20.00
Torsdag 06.45-20.00
Fredag 06.45-18.00
Lördag 09.00-15.00
Söndag 09.00-15.00

Hitta till oss

Liljeholmsvägen 18
117 61 Stockholm

08-744 38 00

Facebook

Gilla Itrim Liljeholmen på Facebook så missar du ingenting!

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på telefon 08-744 38 00

Välkommen till Itrim Liljeholmen!

I vårt härliga team möter du erfarna coacher, dietister och personliga tränare. Utifrån dina mål och förutsättningar skräddarsyr vi en hållbar lösning som passar just dig. Planen inkluderar både kostrådgivning, träning och motivation. Varmt välkommen till Liljeholmsvägen 18, bara 3 minuter från Liljeholmsgallerian, önskar Tina, My, Maria och Frida.

Reservation för riskpersoner

Under tisdagar 10:30-11:30 samt torsdagar 13:00-14:00 så välkomnar vi personer i riskgrupp att komma och träna. På så sätt kan alla som sitter i samma båt träna och hålla avstånd till varandra, då man har förtur under dessa tider. Resterande medlemmar hänvisas till träningsrummet bredvid. Vid frågor gällande detta välkommen att kontakta centret på mejl eller telefon.


 

Gratis första rådgivning

Använd kontaktformuläret här på sidan, eller kontakta oss på centret direkt, ring 08-7443800 eller mejla: liljeholmen@itrim.se


Personlig träning - individuellt, i par eller i grupp

Vill du ha hjälp med att utveckla din träning, göra den roligare och mer anpassad efter dig och dina behov? Kanske passar det dig bättre att träna i en mindre grupp eller med din bästa vän eller sambo? Våra personliga tränare hjälper dig att utveckla din träning oavsett hur träningsvan du är sedan tidigare. Vi erbjuder även löparskola, mammaträning, seniorträning och annan gruppträning inom olika nivåer.

Hör av dig till liljeholmen@itrim.se eller ring 08-744 38 00 för mer information och tidsbokning.


Företag - vi hjälper er till en hälsosammare arbetsmiljö!

Vi hjälper företag och organisationer att skapa en hälsosam arbetsmiljö. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp på hälsosituationen och skapar hållbara resultat för både organisationen och individ. Kontakta oss och boka ett möte så kommer vi och berättar mer om hur vi kan göra livet lättare med bra mat, rolig och effektiv träning samt inspirerande motivation. Friskvårdsbidraget går alldeles utmärkt att använda hos oss.

Maila liljeholmen@itrim.se för mer information.


Har du fått ett FAR-recept från din läkare?

Ta med det då du skriver avtal med oss. Då har du 10% rabatt på träning i 3 månader.