Vi använder cookies (kakor) för att förbättra upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies

Öppettider

Måndag 07.00-20.00
Tisdag 07.00-20.00
Onsdag 07.00-20.00
Torsdag 07.00-20.00
Fredag 07.00-18.00
Lördag 09.00-13.00
Söndag 15.00-19.00

Sommarens öppettider (v 29-31)

Måndag 07:00-13:30
Tisdag 14:30-19:00
Onsdag 07:00-13:30
Torsdag 14:30-19:00
Fredag 07:00-13:30
Lördag Stängt
Söndag 15:00-19:00

Hitta till oss

Gränden Duvan 3
582 22 Linköping

013-31 33 00

Facebook

Gilla Itrim Linköping på Facebook så missar du ingenting!

Instagram

Följ oss på Instagram!

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på 013-31 33 00. Vi hörs!

Välkommen till Itrim Linköping!

Itrim är världsledande på varaktig viktminskning och skräddarsyr ett upplägg som är anpassat efter dig. I vårt team finns erfarna coacher, hälsopedagoger och personlig tränare. Utifrån dina mål hittar vi tillsammans en individuell och hållbar lösning som passar just dig. Planen inkluderar både mat, träning och motivation. Varmt välkomna! //Maja, Sara, Karolina, Daniel, Patrik, Åsa, Johanna, Viktor, Elin och Carin

Din plan –ditt medlemskap!

Din plan kan t ex innehålla möten med din personliga hälsocoach och inspirerande föreläsningar. Vill du fokusera på träning kan du välja personlig träning tillsammans med en av våra duktiga PT:s och/eller gruppträning med PT. Vår effektiva och roliga cirkelträning är inkluderad i alla program. Efter säsong erbjuder vi även Löpargrupper - Itrim Running och utomhusträning - Itrim Outdoor mm.

Det går inte att motionera bort dåliga matvanor. Inte heller att äta sig till bra kondition.
Vi kan helheten och hittar en hållbar lösning just för dig! Nyfiken? För mer information, boka en kostnadsfri individuell rådgivning med Carin redan idag på 013-31 33 00


Summer edition - Itrim Outdoor och PT small group varje vecka!

Säkerställ din fina träningsvana i sommar genom att träna tillsammans med oss! Under sommarens bästa 5 veckor erbjuder Itrim Linköping 2 PT-ledda träningspass per vecka, ett Itrim Outdoor och ett PT Small Group.

Itrim Outdoor är en rolig och funktionell utomhusträning. Vi jobbar med enkla övningar främst med den egna kroppsvikten och naturen som motstånd. Du tränar styrka, kondition, explosivitet, rörlighet och balans. Vi jobbar dessutom mycket med laganda och glädje för att peppa varandra i utmaning och prestation. Alla kan vara med och deltar utifrån sina egna förutsättningar.

PT Small Group kommer under sommaren bestå av en mix av våra olika temapass som normalt löper under terminen. Vi varvar således Itrim Strength, Itrim Boxing, Itrim Endurance och Itrim HIIT under perioden, se anslag för närmare förklaring av passen.

När: tisdagar - PT small group och torsdagar – Outdoor kl.17:45-18:30, start i vecka 26. (under vecka 26 och 27 sker PT small group måndagar kl.17:45)

Exklusivt sommarerbjudande: 10 ggr, pris 999kr, boka din plats i receptionen! OBS! begränsat antal platser!


Vill du jobba på Itrim Linköping?

Just nu söker vi dig som vill jobba i en kombinerad roll, både som Hälsocoach och Personlig Tränare. Läs vidare och sök via länken nedan: https://emp.jobylon.com/jobs/22147-itrim-halsocoach-och-personlig-tranare-itrim-linkoping/

Varmt välkommen med din ansökan!


Lansering av nyheter 2018!

Gruppträning - PT small group!
Vi erbjuder personlig träning i grupp för dig som vill utvecklas inom olika dicipliner, exempelvis styrka, rörlighet eller kondition. I en PT small group deltar max 8 medlemmar under ledning av en PT på vår PT-yta. Inom Itrim har vi olika upplägg, vilka alla består av 8 träningspass under en tre-månaders period. Självklart utgår alltid varje PT small group från deltagarnas mål och förutsättningar. Vilken PT small group passar dig bäst?

PT Small Group Strength - I denna PT Small Group får du jobba upp uthållighetsstyrkan. Detta gör vi på ett enkelt sätt genom funktionell styrketräning i ett cirkelformat. Här stärker du upp både under- och överkropp samt bålstyrka.

PT Small Group HIIT - I denna PT Small Group handlar det om att förbättra konditionen genom högintensiv träning. Vi jobbar med olika långa högintensiva intervaller och du kan räkna med att bli riktigt svettig. HIIT står för High Intensity Interval Training.

PT Small Group Endurance - I denna PT Small Group handlar det om att förbättra uthålligheten. Målet är att kunna arbeta medelintensivt (70-85 %) under en längre tid. Du kanske har som mål att förbättra din löptid på milen eller att öka din syreupptagningsförmåga och därmed få en bättre kondition.

Itrim Senior - I denna PT small group varvas inspirerande och hållbar träning för hela kroppen som ökar din rörlighet, styrka och balans, utan hopp och skutt.

Itrim Boxing - I denna PT small group jobbar vi parvis och går igenom box-teknikens grunder som byggs upp till kombinationer av sparkar och slag. Här tränar du variationen av styrka, koordination, balans, spänst och kondition.

Då det är begränsat antal platser i varje PT grupp (max 8 pers), tar vi upp bokningar löpande till de olika grupperna. För gruppstarter och schema, kontakta receptionen - först till kvarn! Pris från 999 -1599 kr/omgång (8 pass,1 ggr/vecka).

Anmäl dig redan nu! 013-313300, linkoping@itrim.se

Välkommen!


Kostnadsfria inspirationsföreläsningar och gruppträning för ALLA våra medlemmar i sommar!

Onsdagen den 11/7 kl.18:15 - Mat för resultat!
kl.19:00 – Gruppträning!

Måndagen den 20/8 kl.18:15 – Kom igång efter sommaren!
kl.19:00 – Gruppträning!

För att säkerställa både motivation och träningsvana, boka upp dig på dessa två tillfällen i sommar! Pepp, skratt och svett utlovas!

Nu kör vi 😊! Kom ihåg träningskläderna!


Varmt välkommen till kommande focus- och lifestyleföreläsningar

Få med dig smarta verktyg och nyttiga strategier för att hitta balansen i vardagen så att dina nya vanor att bli bestående! Som Focusmedlem ingår 3 föreläsningar med valfritt tema. Som Lifestylemedlem ingår 10 föreläsningar/år. Övriga medlemmar är också välkomna att delta till ett medlemspris om 200 kr/föreläsning.

Förboka din plats genom att kontakta receptionen, ring 013-313300 eller mejla linkoping@itrim.se


Friskare arbetsplats!

Vill du att vi kommer till just din arbetsplats och berättar mer om Itrim och vår verksamhet? I så fall, kontakta oss för bokning av en informationsträff för dig och dina kollegor.


Går du eller någon du känner och bär på ett friskvårdsbidrag?

Vi tar emot friskvårdsbidrag från både Friskvårdschecken och Friskvårdskuponger. Har du friskvårdsbidrag se till att utnyttja det hos oss! Att gå ner i vikt och komma igång med motionen är en viktig investering för din hälsa. Vi samarbetar med Wellnet, ActiWay och Benify.