Julia Liv - din erfarna  löpcoach på nätet

Julia har hittills sprungit 6 maror, 8 halvmaror, några terränglopp och en hel del andra millopp. Hon springer 4-7 mil per vecka och blandar intervallpass och distanspass och ser även till att hinna med två styrkepass i veckan.

Ingen som har sett de instruktionsfilmer som Julia spelat in för Itrims löparskola* kan undgå att se att hon älskar att springa.
- Löpning är min stora passion! Jag blir glad av att springa och tycker att det är ett praktiskt och enkelt sätt att träna. Det är bara att dra på sig skorna och ge sig ut. Inga tider att passa eller dyr utrustning att införskaffa.

En annan fördel med löpning som träningsform tycker hon är att det går snabbt att se resultat.
- Jag möter ofta människor som säger att "jag är absolut ingen löpare" och "jag hatar att jogga" - men som, med rätt träningsupplägg, bara några få veckor senare verkligen njuter av att ha genomfört ett löppass ute i naturen, säger Julia.

De flesta av Itrims center erbjuder idag löparskolor och många av Itrims hälsorådgivare är hängivna löpare.
- Med Itrims löparskola på nätet vill vi hjälpa ännu fler människor att upptäcka denna enkla och roliga träningsform!

Julia har arbetat inom Itrim-kedjan sedan 2009. Hon är utbildad hälsoutvecklare, personlig tränare och yogalärare, samt även utbildad hälsocoach inom Itrim-kedjan. Hon började sin karriär inom Itrim med att arbeta som hälsocoach för att sedan jobba som centeransvarig på ett Itrim-center. Julia är idag franchisetagare hos Itrim och äger ett eget center.
- Jag har världens bästa jobb! Det är fantastiskt att få bidra till att människor förbättrar sin livskvalitet så enormt!

*Itrims löparskola vänder sig till alla som vill komma igång att springa eller utveckla sin löpning. Kopplat till löparskolan finns flera instruktionsfilmer med hälsorådgivaren Julia Liv där hon bl a går igenom grunderna i löpning, löpskolning, löpteknik, backträning och intervallträning.

Vad vill du väga?

Starta med att räkna ut ditt BMI här