Dröm stort. Vi tar dig till Mallorca!

Drömmer du om en personligt anpassad hälsoresa med helheten i fokus?

Äntligen är det dags att göra en resa tillsammans med Itrim! I vecka 40 ger vi hösten den kickstart som krävs för att göra resten av året och hela 2019 så bra som möjligt!

Veckan kommer bli full av roliga och hälsoinspirerande aktiviteter – allt från ett stort urval av härlig träning som passar alla, till inspirerande och motiverande föreläsningar från Itrims hälsocoacher. Självklart är maten i fokus på resan och vi lovar en speciellt anpassad och Itrim-inspirerad meny som både är god och nyttig!

Använd koden "ITRIM" när du bokar så får du 500 kr i rabatt!

 

 

Så här säger några av våra medlemmar som var med förra året:

"Bergspasset var toppen. Det var väl väldigt vackert att gå den vandringen. Jag är så glad att jag gick hela sträckan, det var underbart vackert."

Birgitta

"Jag tycker det var så fantastiskt med kombinationen av olika pass, välbalanserad god mat och tid för återhämtning. Det var så fantastisk att kunna åka ensam och uppleva en sådan härlig gemenskap som det var."
Eva

DRÖM STORT. VI TAR DIG I MÅL.

9 av 10 Itrim-medlemmar tycker att det är enkelt att nå sina mål med Itrim. Vårt fokus är att du ska nå dina mål genom nya vanor vad gäller mat och träning, med hållbara resultat i form av bättre hälsa. Det låter enkelt, men att ändra vanor kan vara det svåraste som finns. Med Itrim får du verktygen och det personliga stödet som just du behöver för att snabbt få resultat. Som håller i längden!

Kontakta oss redan idag för ett första kostnadsfritt möte!

 

Kontakta mig!