Om Itrim

Hur vi äter, dricker och rör på oss spelar stor roll för hur vi mår både fysiskt och psykiskt. De flesta av oss vet vad vi behöver men att veta räcker inte. Det är vad vi faktiskt gör som har betydelse. Itrim erbjuder personligt stöd för hållbar viktminskning och ändrade levnadsvanor, samt rolig, enkel och effektiv träning som fungerar lika väl för nybörjare som den som tränat regelbundet hela sitt liv. 

 • Vi förändrar liv!

  Ingen resa är den andra lik. Våra program fungerar för att vi stöttar dig hela vägen och för att vi skräddarsyr dem efter dig och dina behov.

  Våra medlemmar berättar

Vår grundinställning och resan mot ett lättare och friskare liv

 • Ett hälsosammare liv

  God hälsa är något de allra flesta önskar sig. Ett hälsosamt liv innefattar många olika delar, och kan dessutom se olika ut från person till person. Gemensamma nämnare brukar vara goda matvanor, regelbunden träning, tillräckligt med sömn och återhämtning, strategier för att hantera stress i vardagen och positiva tankar om de egna möjligheterna att påverka situationen.

 • Hälsosamma matvanor

  Hälsosamma matvanor handlar om VAD du äter, men lika mycket om HUR och VARFÖR du äter det du gör. Många har goda kunskaper om vad som är bra mat, men behöver hitta strategier för att få till det i sin egen vardag.

 • Fysisk aktivitet

  Träning handlar dels om regelbundna träningspass i form av styrke- och konditionsträning, men också om en tillräcklig dos rörelse i vardagen. Att minska sitt stillasittande i vardagen kan vara lika viktigt som att få till ett extra träningspass.

 • Kraften i jävlaranama!

  Motivation brukar definieras som drivkraften bakom att vi agerar. Ibland är det lätt att hålla sig till sin plan, och andra gånger är det uppförsbacke. Det finns bra knep att ta till när du upplever att motivationen tryter.

 • Personligt stöd

  För de allra flesta är det lättare att hålla i sina goda levnadsvanor om man gör sådant man tycker om och att man gör det tillsammans med andra. Men ibland räcker inte det heller. Att ta hjälp av någon som peppar dig och ger dig support är förmodligen det bästa du kan göra när du bestämt dig för en förändring. Vårt koncept bygger på personligt stöd oavsett om målet är att gå ner i vikt eller att ändra dina mat- och träningsvanor för att hitta sundare och hälsosammare levnadsvanor. 

 • Att må bra

  Att komma i ett par gamla jeans, bli av med smärta eller minska risken för att bli sjuk i framtiden kan vara en motivationsfaktor att starta en livsstilsförändring. Vi lägger inte några värderingar i varför du bestämt dig för att göra en förändringsresa. Men vår grundinställning är att viktminskning precis som hälsosamma mat- och träningsvanor inte handlar om utseende och kroppshets. Det handlar om att må bra. Att bry sig om och trivas med sig själv.  I grunden handlar det om att få ut mesta möjliga av det liv vi har. Att vara vårt bästa jag helt enkelt. 

 • Ett koncept som gör det enkelt att gå ner i vikt och behålla den nya vikten med hjälp av personligt stöd.

 • Vår drivkraft och passion är att hjälpa dig, och alla andra som kommer till oss, till ett lättare och friskare liv.

 • Här hittar du de senaste nyheterna, artiklar och annat som berättar om vad som händer hos oss.

 • Här hittar du som är journalist kontaktuppgifter till oss som kan svara på frågor som gäller vår verksamhet, hälsa, viktminskning, kost eller träning

 • Låt oss peppa och inspirera dig när vi i vårt nyhetsbrev blandar recept, tips och trix med träning och erbjudanden.

 • Vill du också vara med och förändra världen? Vårt fokus ligger på den enskilda individen men ambitionen är långt mycket större än så.

 • Har du bråttom eller sökt och inte hittat svar på dina frågor? På den här sidan finner du svaren på de vanligaste frågorna som ställs till oss.

 • Vi vill hjälpa fler människor till ett lättare och friskare liv. Därför söker vi nya samarbetspartners som vill engagera sig mot samma mål.

 • Du kan kontakta oss på flera sätt, välj det som passar dig bäst. Här hittar du våra kontaktuppgifter