Aktuellt

Här hittar du de senaste nyheterna, artiklar och annat som berättar om vad som händer hos oss. Vill du veta mer så kontakta oss direkt eller följ oss i sociala media.

Nya regler för gym- och sportanläggningar

8 januari 2021

Idag har riksdagen beslutat om en tillfällig pandemilag. En följd av den är nya regler för gym- och sportanläggningar. Läs mer om hur det påverkar oss och hur vi har anpassat vår verksamhet.

"Vi vill göra för folkhälsan vad IKEA gjorde för folkhemmet, det är vår dröm"

25 DECEMBER 2020

I julhelgen publicerades en intervju med Mats Lederhausen, en av Itrims ägare, i Penserpodden. Under samtalet med Daniel Ljungström berättar Mats om sina erfarenheter, sin syn på ledarskap och en alternativ syn kapitalism. Han berättar också om Itrim och varför han bara investerar i företag som har ett syfte större än sin produkt.

Är du nyfiken och vill veta mer om Mats tankar kring vad som händer i vår omvärld kan du prenumerera på hans nyhetsbrev.

Livesända träningspass via vår YouTube-kanal

27 NOVEMBER 2020

Med start måndagen den 30 november erbjuder vi livesända konditions- och styrkepass flera dagar i veckan. Träningspassen är ca 30 minuter långa och leds av personliga tränare från våra center över hela landet, från Östersund i norr till Malmö i söder. Passen fungerar utmärkt utan redskap men har du redskap hemma som till exempel hantlar, minibands och yogamatta så går de bra att använda. 

Passen visas på Itrim Sveriges YouTube-kanal  Ingen föranmälan krävs, det är bara att hänga på. 

Ställ inte in, ställ om - och fortsätt att ta hand om din hälsa

19 NOVEMBER 2020

Lika viktigt som vi hjälps åt att hålla avstånd och tvätta händerna, lika viktigt är det att vi alla fortsätter att ta hand om vår hälsa. Goda levnadsvanor såsom att vi tänker på att äta rätt, sitta mindre still och röra på sig mer har aldrig varit viktigare än nu. Det är avgörande för vår hälsa och vår motståndskraft mot sjukdomar, inklusive Covid-19. Våra center ska vara en trygg och säker plats där du som medlem kan stärka din hälsa. 

Nu gör vi följande åtgärder för att ytterligare bidra till att hejda smittspridningen i samhället, samtidigt som vi hjälper dig att hålla i hälsosamma vanor.  

  • Vi begränsar antalet platser i träningscirkeln till åtta i taget. 
  • Beläggningen på center uppdateras i realtid på Mina sidor.
  • Coaching sker på distans via telefon eller videokonferens.   
  • Föreläsningar sker via videokonferens.   
  • Personlig träning och PT Small Group sker utomhus eller via videokonferens.   
  • Utbudet på Itrim online utökas kontinuerligt.   

Storsatsning med hjälp av EGYM

4 SEPTEMBER 2020

I slutet av augusti 2020 invigde vi vår nya träningscirkel. Inom ett år ska alla våra center ha de nya maskinerna på plats. Först ut var Itrim Täby. Branschtidningen Sweaty Business skrev så här om invigningen.