Aktuellt

Här hittar du de senaste nyheterna, artiklar och annat som berättar om vad som händer hos oss. Vill du veta mer så kontakta oss direkt eller följ oss i sociala media.

 • Ensam är inte stark

  Att gå ner i vikt är oftast inte så svårt, utmaningen är att skapa nya vanor som håller över tid. Hos Itrim får du en personlig coach som tar avstamp i ditt nuläge och skapar en plan baserad på dina förutsättningar. Det är det som gör skillnaden.

 • Nu är det din tur

  I december efterlyste vi en person redo att förändra sin livsstil en gång för alla under ”Ett år med Itrim”. Valet föll på Annelie Fitger, 40 år från Tullinge. Tre månad in i sin resa har Annelie nått normalvikt. Nu fortsätter hon mot målet att känna sig friskare, starkare, piggare och sundare.

 • Medlemsinspiration

  Få saker gör oss gladare än medlemmar som når sina mål och vi har turen att få följa många. En av dom är Angelica som varit medlem på Itrim sedan 2020, gått våra viktprogram och gått ned ca 45 kg. Att börja springa har varit ett av hennes träningsmål. Förra helgen tog hon sig an Tjejmilen med bravur och vi fick möjligheten att ställa några frågor kring livsstilsförändring, mål och motivation.

 • Ta reda på hur du ser ut på insidan

  Det finns olika sätta att mäta vikt och övervikt på. Det säkraste sättet att ta reda på hur du faktiskt ser ut på insidan är att mäta kroppssammansättning. Välkommen upp på en av våra nya InBody vågar!

 • Ge dig själv en nystart

  Missade du att avlägga nyårslöfte eller kom du inte riktigt igång med den där nya vanan? En nystart kan börja precis när du vill, du behöver varken vänta på att det ska bli måndag eller nytt år. Vi bjuder på fem tips på vägen för att du ska lyckas!

 • Det viktigaste du behöver veta om protein

  Fler och fler proteinberikade livsmedel som bars och shakes tar plats i butikshyllorna och kvarg och keso säljer som aldrig förr. Även hos Itrim har proteinprodukterna gjort entré i form av barer, pannkakor och gröt. Men när ska man äta dom här produkterna egentligen och behöver man verkligen extra protein om man inte är kroppsbyggare?

 • Stressar du bort viktminskningen?

  Har du lovat dig själv ett lättare 2022? I så fall är du i gott sällskap, att gå ner i vikt är enligt undersökningar svenskarnas vanligaste nyårslöfte. Genom att äta rätt och röra på dig kommer du förstås att komma en bra bit på vägen mot ditt mål, men något många inte tänker på är hur stress och viktnedgång hänger ihop. Stress kan höja kortisolnivåerna och därmed bidra till att du ökar i vikt eller får svårare att bli av med oönskade kilon.

 • Träna ihop - håll ihop!

  "Couples who train together, stay together" sägs det, och det är faktiskt inte bara ett talesätt. Flera studier visar att det finns goda skäl att vara aktiva ihop för att hålla ihop. Vi listar fem skäl till att årets alla hjärtans dag present ska bli ett träningspass!

 • Vetenskapliga artiklar

  Itrims metod bygger på en vetenskaplig grund. Vår metod och våra kostersättningar har varit med i flertalet vetenskapliga studier.

 • Pulverdiet – hur bra är det egentligen?

  Vi vet att en beteendeförändring i kombination med snabb viktminskning är nödvändig för att man långsiktigt ska behålla sin nya vikt. Men "pulver" istället för vanlig mat, är det verkligen bra?

 • Snuva förkylningen

  Förkylningstiderna är här. Finns det något man kan göra för att boosta immunförsvaret och snuva dom illasinnade bacillerna?

 • Behåll semesterlugnet

  Nu är många av oss tillbaka i vardagen, förhoppningsvis utvilade och fulla av energi. Hur gör man för att behålla semesterlugnet?

 • Vår nya träningscirkel

  Just nu jobbar vi för fullt med att byta ut vår gamla träningscirkel mot nya och intelligenta maskiner från EGYM. Vi har pratat med Petter Norén ansvarig för träning och konceptutveckling hos oss på Itrim för att få veta mer om varför den nya cirkeln är så bra.

 • Fysiskt aktivitet kan motverka svår Covid-19

  Att träning kan förebygga och behandla en rad sjukdomar har forskarna vetat länge. Nu kommer studier som visar att fysisk aktivitet även kan förebygga risken för svår Covid-19.

 • 12 löpartips

  Sugen på att börja springa? Löpning har många positiva hälsoeffekter och de allra flesta kan faktiskt, det gäller bara att börja på rätt nivå och skynda långsamt.

 • Träna hemma med Itrim

  Vill du träna med oss på distans? Flera dagar i veckan kör vi livesända konditions och styrkepass via vår YouTube-kanal.

 • Expertrådet

  På Itrim chansar vi inte på om vårt program fungerar eller inte. För att säkerställa kvaliteten på Itrims tjänster finns därför ett expertråd bestående av oberoende medicinska forskare. Expertrådet fungerar som ett stöd i utvecklingsarbetet av Itrims program och tjänster och bidrar aktivt till att utveckla och analysera Itrims unika hälsodatabas.