Aktuellt

Här hittar du de senaste nyheterna, artiklar och annat som berättar om vad som händer hos oss. Vill du veta mer så kontakta oss direkt eller följ oss i sociala media.

Vår nya träningscirkel

10 MAJ 2021

Just nu jobbar vi för fullt med att byta ut vår gamla träningscirkel mot nya och intelligenta maskiner från EGYM. Vi har pratat med Petter Norén ansvarig för träning och konceptutveckling hos oss på Itrim för att få veta mer om varför den nya cirkeln är så bra.

Läs mer om nya cirkeln 

Kan fysisk aktivitet minska risken för svår Covid-19?

22 APRIL 2021

Att träning kan förebygga och behandla en rad sjukdomar har forskarna vetat länge. Nu kommer studier som visar att fysisk aktivitet även kan förebygga risken för svår Covid-19.

Fysisk aktivitet och Covid-19

12 löpartips

21 APRIL 2021

Sugen på att börja springa? Löpning har många positiva hälsoeffekter och de allra flesta kan faktiskt, det gäller bara att börja på rätt nivå och skynda långsamt. 

Löpartips

VD-Amanda gästar Sweaty Buisness

25 FEBRUARI 2021

Lyssningstips! 👏Vår VD Amanda Koutra gästar podden Sweaty Business och pratar hälsa, träning, och självklart Itrim.

Vi får även veta vad hon skulle göra om hon fick obegränsat med pengar, vad som gör henne riktigt arg och att hon är lite av en äventyrare.

In och lyssna här 😀

Kontroller av Länsstyrelsen

4 FEBRUARI 2021


Just nu är det flera av våra center som får besök av Länsstyrelsen för en kontroll av att vi följer de riktlinjer som tagits fram för att stoppa smittspridningen av Covid-19.

Vi är stolta över att kunna berätta att alla våra center som har granskats har gått igenom kontrollen utan anmärkningar. Det ser vi som ett kvitto på att vi har tänkt och gjort rätt för att anpassa våra center för att kunna se till såväl din som vår säkerhet.

Har du frågor om hur vi jobbar på just ditt center för att stoppa smittspridningen, är du välkommen att kontakta oss.

Nya regler för gym- och sportanläggningar

8 JANUARI 2021

Idag har riksdagen beslutat om en tillfällig pandemilag. En följd av den är nya regler för gym- och sportanläggningar. Läs mer om hur det påverkar oss och hur vi har anpassat vår verksamhet.

"Vi vill göra för folkhälsan vad IKEA gjorde för folkhemmet, det är vår dröm"

25 DECEMBER 2020

I julhelgen publicerades en intervju med Mats Lederhausen, en av Itrims ägare, i Penserpodden. Under samtalet med Daniel Ljungström berättar Mats om sina erfarenheter, sin syn på ledarskap och en alternativ syn kapitalism. Han berättar också om Itrim och varför han bara investerar i företag som har ett syfte större än sin produkt.

Är du nyfiken och vill veta mer om Mats tankar kring vad som händer i vår omvärld kan du prenumerera på hans nyhetsbrev.

Livesända träningspass via vår YouTube-kanal

27 NOVEMBER 2020

Med start måndagen den 30 november erbjuder vi livesända konditions- och styrkepass flera dagar i veckan. Träningspassen är ca 30 minuter långa och leds av personliga tränare från våra center över hela landet, från Östersund i norr till Malmö i söder. Passen fungerar utmärkt utan redskap men har du redskap hemma som till exempel hantlar, minibands och yogamatta så går de bra att använda. 

Passen visas på Itrim Sveriges YouTube-kanal  Ingen föranmälan krävs, det är bara att hänga på. 

Ställ inte in, ställ om - och fortsätt att ta hand om din hälsa

19 NOVEMBER 2020

Lika viktigt som vi hjälps åt att hålla avstånd och tvätta händerna, lika viktigt är det att vi alla fortsätter att ta hand om vår hälsa. Goda levnadsvanor såsom att vi tänker på att äta rätt, sitta mindre still och röra på sig mer har aldrig varit viktigare än nu. Det är avgörande för vår hälsa och vår motståndskraft mot sjukdomar, inklusive Covid-19. Våra center ska vara en trygg och säker plats där du som medlem kan stärka din hälsa. 

Nu gör vi följande åtgärder för att ytterligare bidra till att hejda smittspridningen i samhället, samtidigt som vi hjälper dig att hålla i hälsosamma vanor.  

  • Vi begränsar antalet platser i träningscirkeln till åtta i taget. 
  • Beläggningen på center uppdateras i realtid på Mina sidor.
  • Coaching sker på distans via telefon eller videokonferens.   
  • Föreläsningar sker via videokonferens.   
  • Personlig träning och PT Small Group sker utomhus eller via videokonferens.   
  • Utbudet på Itrim online utökas kontinuerligt.   

Storsatsning med hjälp av EGYM

4 SEPTEMBER 2020

I slutet av augusti 2020 invigde vi vår nya träningscirkel. Inom ett år ska alla våra center ha de nya maskinerna på plats. Först ut var Itrim Täby. Branschtidningen Sweaty Business skrev så här om invigningen.