Följ med på träningsresa

Ett bra sätt att boosta motivationen är att åka på träningsresa. I höst kommer du att kunna följa med Itrim på två olika resor med balansen i fokus - en helg i Järvsö och en vecka på Mallorca. Nedan listar vi anledningarna till att du ska följa med:

1. Motivationen.

Under en träningsresa får du chansen att testa nya träningsformer som kan väcka träningslusten till liv. Resan är också fylld av inspirerande coacher som kommer att motivera dig till att uträtta stordåd även på hemmaplan.

2. Egen-tiden.

När unnande du dig tid för dig själv senast? Tid att fokusera på det du mår bra av. Vi vågar lova att du kommer hem fylld med energi och strategier för en höst i balans.

3. Gemenskapen.

På en träningsresa möter du massor av nya människor. Förutom träningslust och energi är det inte alls omöjligt att du får med dig en ny vän hem i bagaget.

4. Energilagret. 

Under våra resor fokuserar vi lite extra på att träna insidan. Du får möjligheten att testa mindfulness, mindful eating, yoga och skogsbad. Allt för att du ska komma hem redo att möta hösten med lugn. 

5. Utmaningen

Det är utanför bekvämlighetszonen vi växer som människor. Under en träningsresa får du möjligheten att utmana dig själv och testa nya saker. 

Läs mer om våra resor här:

Camp Järvsö 26 - 28 augusti

Camp Mallorca 8 - 15 oktober