Följ med på träningsresa

Ett bra sätt att boosta motivationen är att åka på träningsresa. I januari kan du följa med till Camp Järvsö och ge dig själv en härlig och återhämtande vinterhelg. Nedan listar vi anledningarna till att du ska följa med:

1. Motivationen.

Under en träningsresa får du chansen att testa nya träningsformer som kan väcka träningslusten till liv. Resan är också fylld av inspirerande coacher som kommer att motivera dig till att uträtta stordåd även på hemmaplan.

2. Egen-tiden.

När unnande du dig tid för dig själv senast? Tid att fokusera på det du mår bra av. Vi vågar lova att du kommer hem fylld med energi och strategier för ett liv i balans.

3. Gemenskapen.

På en träningsresa möter du massor av nya människor. Förutom träningslust och energi är det inte alls omöjligt att du får med dig en ny vän hem i bagaget.

4. Energilagret. 

Under våra resor fokuserar vi lite extra på att träna insidan. Du får möjligheten att testa mindfulness och lära dig mer om din superkraft - andningen. Allt för att du ska komma hem redo för en lugnare vardag. 

5. Utmaningen

Det är utanför bekvämlighetszonen vi växer som människor. Under en träningsresa får du möjligheten att utmana dig själv och testa nya saker. 

Läs mer om resan till Järvsö här:

Camp Järvsö 27 - 29 januari 2023