Friskvård för företag

Vi vill hjälpa fler människor till ett lättare och friskare liv. Därför söker vi nya samarbetspartners som vill engagera sig mot samma mål. Friskvård för företag ger dig nöjdare medarbetare som orkar mer och därför bidrar till en mer effektiv och lönsam organisation.

 • Friskvårdsbidrag för nya mat- och träningsvanor

  För många arbetsgivare är det en självklarhet att erbjuda sin medarbetare friskvårdsbidrag. Medarbetare som mår bra är bättre på att hantera stress och förändringar både privat och i arbetslivet. Vi hjälper dina medarbetare att ändra sina vanor och att hitta en långsiktigt hållbar livsstil.

 • Aktivera medarbetarna i grupp eller individuellt

  Om ni har behov av stöd för att aktivera era medarbetare så hjälper gärna våra hälsocoacher och personliga tränare till med att aktivera medarbetarna både på och utanför arbetsplatsen. För många är det lättare att ta steget i grupp tillsammans med kollegor, andra föredrar individuellt stöd. Vi erbjuder både och.

 • Friskvårdsprogram och företagsutmaningar

  Vill du skräddarsy en företagsutmaning, friskvårdsaktivitet eller sätta samman ett långsiktigt friskvårdsprogram? Eller vill du kanske få hjälp med att uppmärksamma de här frågorna på ditt företag? Vi delar gärna med oss av vår kunskap och hjälper dig att ta fram en handlingsplan.

 • Godkända av skatteverket

  Träning, kost och återhämtning är alla viktiga byggstenar i ett hälsosammare liv. Våra våra viktprogram, träningsmedlemskap och andra tjänster som alla är godkända av skatteverket som skattefria personalförmåner.

 • Friskvård via ditt företag

  Många arbetsgivare erbjuder skattefria personalförmåner kopplade till hälsa och friskvård. Så här använder du ditt friskvårdsbidrag hos oss

 • Träning

  Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

 • Så fungerar Itrim

  Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

 • Viktminsknings­garanti

  Vi vet att våra program fungerar och att resultatet kommer att bestå. Därför erbjuder vi en viktminskningsgaranti.

 • Så går du ner i vikt

  Din egen motivation är avgörande för att för att nå dina mål och lyckas hålla vid en varaktig och hållbar viktminskning.

 • Återhämtning

  För bättre resultat och större välmående är det klokt att minska på stress och vara i mental balans.

 • Expertrådet

  På Itrim chansar vi inte på om vårt program fungerar eller inte. För att säkerställa kvaliteten på Itrims tjänster finns därför ett expertråd bestående av oberoende medicinska forskare. Expertrådet fungerar som ett stöd i utvecklingsarbetet av Itrims program och tjänster och bidrar aktivt till att utveckla och analysera Itrims unika hälsodatabas.