Friskvård för företag

Vi vill hjälpa fler människor till ett lättare och friskare liv. Därför söker vi nya samarbetspartners som vill engagera sig mot samma mål. Friskvård för företag ger dig nöjdare medarbetare som orkar mer och därför bidrar till en mer effektiv och lönsam organisation.

 • Forskningsbaserad kurs om återhämtning

  På Itrim Balance lär sig deltagarna hur stress påverkar såväl hälsan som prestationen. De får praktiska övningar och verktyg för bättre vila och sömn men också praktiska övningar som ger energi under arbetsdagen. Vi tränar oss i mindfulness och medarbetarna får verktyg hur de kan leda sig själv på ett hållbart och balanserat sätt. Itrim Balance kan vara en start till att medvetandegöra stressfaktorer till vidare arbete med arbetsmiljön. Som företagshälsovård erbjuds främst träning som friskvård och att erbjuda en kurs i återhämtning skapar ett ökat välbefinnande, motivation och effektivitet på arbetsplatsen. Medarbetare som mår bra fysiskt och psykiskt presterar bra!

  Läs mer

 • Friskvårdsbidrag för nya mat- och träningsvanor

  För många arbetsgivare är det en självklarhet att erbjuda sin medarbetare friskvårdsbidrag. Medarbetare som mår bra är bättre på att hantera stress och förändringar både privat och i arbetslivet. Vi hjälper dina medarbetare att ändra sina vanor och att hitta en långsiktigt hållbar livsstil.

 • Aktivera medarbetarna i grupp eller individuellt

  Om ni har behov av stöd för att aktivera era medarbetare så hjälper gärna våra hälsocoacher och personliga tränare till med att aktivera medarbetarna både på och utanför arbetsplatsen. För många är det lättare att ta steget i grupp tillsammans med kollegor, andra föredrar individuellt stöd. Vi erbjuder både och.

 • Friskvårdsprogram och företagsutmaningar

  Vill du skräddarsy en företagsutmaning, friskvårdsaktivitet eller sätta samman ett långsiktigt friskvårdsprogram? Eller vill du kanske få hjälp med att uppmärksamma de här frågorna på ditt företag? Vi delar gärna med oss av vår kunskap och hjälper dig att ta fram en handlingsplan.

 • Godkända av skatteverket

  Kost, träning och återhämtning är alla viktiga byggstenar i ett hälsosammare liv. Våra våra viktprogram, träningsmedlemskap och andra tjänster som alla är godkända av skatteverket som skattefria personalförmåner.

 • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

 • Vi vet att våra program fungerar och att resultatet kommer att bestå. Därför erbjuder vi en viktminskningsgaranti.

 • På Itrim chansar vi inte på om vårt program fungerar eller inte. För att säkerställa kvaliteten på Itrims tjänster finns därför ett expertråd bestående av oberoende medicinska forskare. Expertrådet fungerar som ett stöd i utvecklingsarbetet av Itrims program och tjänster och bidrar aktivt till att utveckla och analysera Itrims unika hälsodatabas.