• Vi kan garantera att du går ned i vikt. Här är vårt löfte till dig.

    Med Itrim har du allt att vinna och inget att förlora. Förutom de kilon du vill bli av med förstås. Det kan vi garantera: Vi lovar nämligen att du som följer vår metod går ner minst 7 kilo eller når ett BMI under 25 efter ett år! Annars får du pengarna tilbaka.

  • 8 av 10 av våra medlemmar behåller vikten över ett år

    De första 12 veckorna med Itrim ger ofta snabbt resultat. De flesta av våra medlemmar tappar mellan 10-30 kilo under den här perioden. Men att gå ner mycket i vikt snabbt brukar sällan räcka för ett varaktigt resultat – och det är här vår metod kommer in. 8 av 10 av våra medlemmar behåller sin nya vikt ett år efter viktminskningen.

  • Säg upp ditt medlemskap när som helst.

    Itrim är för dig som verkligen bestämt dig. Vi är världsledande på viktminskning med en trygg metod som verkligen fungerar. Därför kan du också välja alla våra medlemskap utan bindningstid – och säga upp det när som helst. Resten är upp till dig.

Välkommen till Itrim Östersund!

Öppettider

Måndag 06.30-19.30
Tisdag 06.30-19.30
Onsdag 06.30-19.30
Torsdag 06.30-19.30
Fredag 06.30-18.00
Lördag 11.00-16.00
Söndag 11.00-16.00

Hitta till oss

Hagvägen 7a
831 48 Östersund

063-10 30 60

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på 063-10 30 60. Vi hörs!

Välkommen till Itrim Östersund!

 Välj ditt Itrim!

Välkommen att hitta det medlemskap som passar dina förutsättningar allra bäst! Kontakta oss på Itrim Östersund för en gratis första rådgivning! Du har alltid 14 dagars ångerrätt på alla medlemskap hos oss. Gratis provträningsvecka för alla! Kom Itrim och testa oss!


Beskrivning PT Small Group

PTSG Styrka
Pass som utvecklar vår helkroppsstyrka. Ger tips på nya övningar att använda i den egna träningen. Vi jobbar i olika intensitet och alla övningar går att köra i olika svårhetsgrader.

PTSG 3D
Träning i våra tre rörelseplan. En funktionell träningsform med rörelser som liknar hur vi rör oss i vardag och idrotter. Man tränar ofta flera moment samtidigt som förbättrar styrka, kondition, rörlighet, spänst, koordination, balans m.m.

PTSG Kondition
I denna Small Group handlar det om att förbättra uthålligheten och konditionen genom både högintensiv träning och uthållighetsträning. Vi använder både fria vikter och kroppsvikt för att utmana medlemmarna. Vi varierar mellan korta, högintensiva intervaller och längre arbeten med konstant pulsbelastning. Och vi anpassar vikter och upplägg så att du utmanar konditionen på bästa sätt!


Nyhet!

Du har väl inte missat nyheten om att det numer går att köpa klippkort för att delta på PT small group. Enkelt och smidigt. Du är med när det passar, missar inga betalda pass. Du bokar enkelt din plats på passet i receptionen på itrim. Klippkortet köper du på centret. Finns i 1, 5 10 och 15 klipp.

Just nu erbjuder vi följande pass:
Måndag   17.30 - Kondition och styrka
Tisdag     18.00 - 3D
Onsdag   16.00 - 3D
Torsdag   07.15 - 3D
Torsdag  17.30 - Styrka


PT – kom igång idag!

Ja, personlig träning kan verkligen vara något för alla. Fråga någon av de hos oss som redan provat på!
Motivation, snabb utveckling, glädje och personlig anpassning är några av nyckelingredienserna i personlig träning. Du får hjälp att utifrån dina förutsättningar skapa framgång, oavsett om det handlar om kondition, styrka, balans, variation, motivation eller helt enkelt bara om att ha roligt!

Du som redan är medlem och går omkring och funderar på PT kan boka in en gratis träff för att prata igenom din situation och hur just du kan uppnå dina önskade resultat med personlig träning. Välkommen att kontakta oss i receptionen för en bokning. Möjlighet att delbetala genom autogiro finns. Köp ett PT-paket om minst 5 träffar så lämnar vi ångerrätt om du vill avbryta efter första träffen.


Friskare arbetsplats?

Vi kan hjälpa företag till att bli en lättare och friskare arbetsplats! Vi driver och anordnar interna friskvårdsaktiviteter och hjälper dig att öka hälsofokus och produktiviteten. Vi anordnar inspirationsföreläsningar, utmaningar och tävlingar m.m. Den första är gratis - prova oss!

Tipsa gärna din arbetsgivare eller meddela oss så tar vi kontakt och berättar mer! Du kan maila intresse direkt till jenny.bergvall@itrim.se