Öppettider

Måndag 06.30-19.30
Tisdag 06.30-19.30
Onsdag 06.30-19.30
Torsdag 06.30-19.30
Fredag 06.30-17.30
Lördag Stängt
Söndag 10.00-15.00

Hitta till oss

Fyrvallavägen 1
831 39 Östersund

063-10 30 60

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på 063-10 30 60. Vi hörs!

Välkommen till Itrim Östersund!

Vårt center ska alltid kännetecknas av personligt engagemang, kunskap och hållbarhet! Låt oss hjälpa dig att lyckas i dina ambitioner kring, träning, livsstil och hälsa! Välkommen! Marini, Lina, Helén, Linda, Mia, Theo, Jenny och Göran.

Välj ditt Itrim!

Välkommen att hitta det medlemskap som passar dina förutsättningar allra bäst! Kontakta oss på Itrim Östersund för en gratis första rådgivning! Du har alltid 14 dagars ångerrätt på alla medlemskap hos oss. Gratis provträningsvecka för alla! Kom Itrim och testa oss!


Vi bygger Sveriges största Itrimcenter!

  • Vi kommer att bygga Sveriges modernaste och största Itrimcenter i nya fantastiska lokaler på Hagvägen i Odenskog, Östersund
  • Vår målsättning är att här kunna erbjuda en ännu personligare upplevelse i världsklass där alla ska kunna jobba med sin träning, hälsa, välmående, vikt och livsstil.
  • Större och mer men också bättre och ännu personligare!
  • Vi kommer att kunna erbjuda betydligt mer träningsmöjligheter för alla utöver vår traditionella cirkel! (ca fyra gånger större träningsyta i fyra olika rum)

  • Du kommer att kunna delta på en rad olika PT-ledda träningspass och träna enskilt med PT i privata utrymmen!
  • Du kommer förutom cirkelträningen att kunna komplettera din träning i separat utrymme med konditionsmaskiner, rodd- och stakmaskiner och mycket mer.
  • Du kommer att kunna slappna av efter träningen i nya större omklädningsrum med SPA-känsla, bastu m.m!
  • Du kommer att kunna parkera kostnadsfritt i parkeringsgarage i direkt anslutning till centret!
  • Du kommer att kunna njuta av en kopp kaffe i vår härliga lounge efter ditt besök! Kanske vill du passa på att göra andra ärenden i närheten. Några av våra nya grannar blir ICA Kvantum, Systembolaget, XXL, Jula, Intersport, Apoteket och många fler! Ett café kommer på sikt att öppna under centret.

Tidplan för flytt

Nyinvigning är preliminärt satt till måndagen den 13:e augusti 2018 – exakt på dagen tio år efter vi öppnade i nuvarande lokaler. Vi kommer att ha massor av aktiviteter och erbjudande under invigningsveckan och hela hösten.


Workshop Shape år 1

Januari
2/1 kl 17.00 WS 3Goda matvanor
9/1 kl 17.00 WS 9 Går din motivation i vågor
16/1 kl 17.00 WS 1Välkommen till Itrim
25/1 kl 18.30 WS 3 Goda matvanor
30/1 kl 17.00 WS 2 Målet och resan dit

Vill du komma på workshop, anmäl dig i receptionen eller ring 063-103060 alternativt maila ostersund@itrim.se


Shape 2/ Lifestyle/ Focus inspirationsföreläsningar

Januari 
"Bryt vanans makt"
Torsdag 18/1 kl 18.30


Bootcamp

Måndagar 18.30
Onsdagar 17.30

Gäller för Focus och Shape2/lifestyle medlemmar och dig som köpt till 8 tillfällen bootcamp i ditt medlemskap. Ingen anmälan krävs. Är du sugen att vara med, så finns det möjlighet att köpa till 8 tillfällen för 799 kr. Fråga i receptionen så hjälper vi dig.


PT – kom igång idag!

Ja, personlig träning kan verkligen vara något för alla. Fråga någon av de hos oss som redan provat på!
Motivation, snabb utveckling, glädje och personlig anpassning är några av nyckelingredienserna i personlig träning. Du får hjälp att utifrån dina förutsättningar skapa framgång, oavsett om det handlar om kondition, styrka, balans, variation, motivation eller helt enkelt bara om att ha roligt!

Du som redan är medlem och går omkring och funderar på PT kan boka in en gratis träff för att prata igenom din situation och hur just du kan uppnå dina önskade resultat med personlig träning. Välkommen att kontakta oss i receptionen för en bokning. Möjlighet att delbetala genom autogiro finns. Köp ett PT-paket om minst 5 träffar så lämnar vi ångerrätt om du vill avbryta efter första träffen.


Friskare arbetsplats?

Vi kan hjälpa företag till att bli en lättare och friskare arbetsplats! Vi driver och anordnar interna friskvårdsaktiviteter och hjälper dig att öka hälsofokus och produktiviteten. Vi anordnar inspirationsföreläsningar, utmaningar och tävlingar m.m. Den första är gratis - prova oss!

Tipsa gärna din arbetsgivare eller meddela oss så tar vi kontakt och berättar mer! Du kan maila intresse direkt till jenny.bergvall@itrim.se

Itrim på Facebook