• Vi kan garantera att du går ned i vikt. Här är vårt löfte till dig.

    Med Itrim har du allt att vinna och inget att förlora. Förutom de kilon du vill bli av med förstås. Det kan vi garantera: Vi lovar nämligen att du som följer vår metod går ner minst 7 kilo eller når ett BMI under 25 efter ett år! Annars får du pengarna tilbaka.

  • 8 av 10 av våra medlemmar behåller vikten över ett år

    De första 12 veckorna med Itrim ger ofta snabbt resultat. De flesta av våra medlemmar tappar mellan 10-30 kilo under den här perioden. Men att gå ner mycket i vikt snabbt brukar sällan räcka för ett varaktigt resultat – och det är här vår metod kommer in. 8 av 10 av våra medlemmar behåller sin nya vikt ett år efter viktminskningen.

  • Säg upp ditt medlemskap när som helst.

    Itrim är för dig som verkligen bestämt dig. Vi är världsledande på viktminskning med en trygg metod som verkligen fungerar. Därför kan du också välja alla våra medlemskap utan bindningstid – och säga upp det när som helst. Resten är upp till dig.

Välkommen till Itrim Östersund!

Öppettider

Måndag 06.30-19.30
Tisdag 06.30-19.30
Onsdag 06.30-19.30
Torsdag 06.30-19.30
Fredag 06.30-18.00
Lördag Stängt
Söndag 12.00-17.00

Hitta till oss

Hagvägen 7a
831 48 Östersund

063-10 30 60

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på 063-10 30 60. Vi hörs!

Välkommen till Itrim Östersund!

Öppettider i Påsk:
9/4 Skärtorsdag 6.30-18.00
10/4 Långfredag Stängt
11/4 Påskafton Stängt
12/4 Påskdagen Stängt
13/4 Annandag påsk 10.00-15.00


 

Välj ditt Itrim!

Välkommen att hitta det medlemskap som passar dina förutsättningar allra bäst! Kontakta oss på Itrim Östersund för en gratis första rådgivning! Du har alltid 14 dagars ångerrätt på alla medlemskap hos oss. Gratis provträningsvecka för alla! Kom Itrim och testa oss!


PT – kom igång idag!

Ja, personlig träning kan verkligen vara något för alla. Fråga någon av de hos oss som redan provat på!
Motivation, snabb utveckling, glädje och personlig anpassning är några av nyckelingredienserna i personlig träning. Du får hjälp att utifrån dina förutsättningar skapa framgång, oavsett om det handlar om kondition, styrka, balans, variation, motivation eller helt enkelt bara om att ha roligt!

Du som redan är medlem och går omkring och funderar på PT kan boka in en gratis träff för att prata igenom din situation och hur just du kan uppnå dina önskade resultat med personlig träning. Välkommen att kontakta oss i receptionen för en bokning. Möjlighet att delbetala genom autogiro finns. Köp ett PT-paket om minst 5 träffar så lämnar vi ångerrätt om du vill avbryta efter första träffen.


PT Small group

Vi erbjuder personlig träning i grupp för dig som vill ha en varierande, effektiv och framför allt rolig träning tillsammans med andra. Dessa leds av en personlig tränare som ser till att alla kan delta på sina villkor. I en så kallad PT Small Group deltar max 10 medlemmar, detta för att PT:n ska kunna se och stötta alla. Att träna i grupp är ofta väldigt roligt och motiverande. Och motivation är ju i sin tur bränsle till uthållighet och framgång! Vi har flera olika inriktningar på våra grupper:

PTSG 3D 
Träning i våra tre rörelseplan. En funktionell träningsform med rörelser som liknar hur vi rör oss i vardag och idrotter. Man tränar ofta flera moment samtidigt som förbättrar styrka, kondition, rörlighet, spänst, koordination, balans m.m.

PTSG Kondition
I denna Small Group handlar det om att förbättra uthålligheten och konditionen genom både högintensiv träning och uthållighetsträning. Vi använder både fria vikter och kroppsvikt för att utmana medlemmarna. Vi varierar mellan korta, högintensiva intervaller och längre arbeten med konstant pulsbelastning. Och vi anpassar vikter och upplägg så att du utmanar konditionen på bästa sätt!

PTSG Styrka

Pass som utvecklar vår helkroppsstyrka. Ger tips på nya övningar att använda i den egna träningen. Vi jobbar i olika intensitet och alla övningar går att köra i olika svårhetsgrader.

PTSG Mediyoga
MediYoga (medicinsk yoga) är en terapeutisk yogaform, som knyter samman de gamla yogiska redskapen med den moderna västerländska vetenskapen.
Genom mjuka enkla rörelser, djupavslappning och meditation sätter MediYoga igång kroppens självläkande system. Den medvetna andningen går som en röd tråd genom hela yogapasset, och övningarna anpassas efter din förmåga just för stunden. De flesta övningarna går att göra både på yogamatta och på stol. Övningarna är långsamma och inkännande, utan krav eller prestation.

Aktuellt schema PT small group
Måndagar 11.00 PTSG Yoga 

Måndagar 17.30 PTSG Styrka/kondition/3D

Tisdagar 17.00 PTSG Mediyoga
Tisdagar 18.00 PTSG Styrka/kondition/3D

Onsdagar 11.00 PTSG Senior 
Onsdagar 16.00 PTSG Styrka/kondition/3D

Torsdagar 07.15 PTSG Styrka/kondition/3D
Torsdagar 11.30 PTSG Styrka/kondition/3D 
Torsdagar 17.30 PTSG Styrka/kondition/3D


Klippkort PT small group

1 gång 249 kr
5 gånger 1149 kr
10 gånger 2199 kr
15 gånger 3199 kr


Itrims grundkurs i mindfulness

Itrims grundkurs i mindfulness bygger på Jon Kabat- Zinns program MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction). Med träning kan medveten närvaro utvecklas till ett förhållningssätt till livet i stort och smått, och en hjälp att hantera vardagens utmaningar såsom stress, oro och smärta.

Känner du att du snurrar runt i ett ekorrhjul och har svårt att få tiden att räcka till?
Mindfulness kan hjälpa dig att slå av autopiloten och det automatiserade beteendet och istället skapa en möjlighet att agera utifrån din målsättning. Ofta upplever man då att man har en valmöjlighet och makt över sin situation, ett ökat välbefinnande och en höjd livskvalitet.

När man övar och förhåller sig till mindfulness så ökar man oftast sin förmåga till självkännedom, självkontroll och självmotivation, vilka är otroligt viktiga resurser t.ex. vid en livsstilsförändring.

Start Onsdag 25/3-2020
Kl: 11.30

1,5 tim/tillfälle, 8 tillfällen
En grupp om 8-10 personer
Investering: 2499 kr

Du behöver inte vara medlem på Itrim för att ta del av kursen

Innehåll:
• Vad är mindfulness?
• Avslappningsträning, mental träning och medvetandeträning.
• Vad säger forskningen om effekten av mindfulness?
• Mindfulness nio attityder.
• Koncentration, fokus och impulskontroll.
• Medveten kommunikation med mig själv och andra.
• Stressmönster och automatiska reaktioner.
• Hur man tränar på egen hand.
• Hur kan mindfulness användas mot stress, oro, sömnproblem med mera?
• Vad avgör hur och vad du känner och tänker? Inre och yttre stimuli.

Feedback från deltagare som tidigare gått kursen
- 80% uppger att kursen varit mycket betydelsefull
- 100% uppger att de upplever att deras glädje och närvaro har förändrats efter kursen
- 100% skulle rekommendera kursen till andra


 

Friskare arbetsplats?

Vi kan hjälpa företag till att bli en lättare och friskare arbetsplats! Vi driver och anordnar interna friskvårdsaktiviteter och hjälper dig att öka hälsofokus och produktiviteten. Vi anordnar inspirationsföreläsningar, utmaningar och tävlingar m.m. Den första är gratis - prova oss!

Tipsa gärna din arbetsgivare eller meddela oss så tar vi kontakt och berättar mer! Du kan maila intresse direkt till jenny.bergvall@itrim.se