• Vi kan garantera att du går ned i vikt. Här är vårt löfte till dig.

    Med Itrim har du allt att vinna och inget att förlora. Förutom de kilon du vill bli av med förstås. Det kan vi garantera: Vi lovar nämligen att du som följer vår metod går ner minst 7 kilo eller når ett BMI under 25 efter ett år! Annars får du pengarna tilbaka.

  • 8 av 10 av våra medlemmar behåller vikten över ett år

    De första 12 veckorna med Itrim ger ofta snabbt resultat. De flesta av våra medlemmar tappar mellan 10-30 kilo under den här perioden. Men att gå ner mycket i vikt snabbt brukar sällan räcka för ett varaktigt resultat – och det är här vår metod kommer in. 8 av 10 av våra medlemmar behåller sin nya vikt ett år efter viktminskningen.

  • Säg upp ditt medlemskap när som helst.

    Itrim är för dig som verkligen bestämt dig. Vi är världsledande på viktminskning med en trygg metod som verkligen fungerar. Därför kan du också välja alla våra medlemskap utan bindningstid – och säga upp det när som helst. Resten är upp till dig.

Välkommen till Itrim Östersund!

Öppettider

Måndag 06.30-19.30
Tisdag 06.30-19.30
Onsdag 06.30-19.30
Torsdag 06.30-19.30
Fredag 06.30-18.00
Lördag Stängt
Söndag 10.00-14.00

Hitta till oss

Hagvägen 7a
831 48 Östersund

063-10 30 60

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på 063-10 30 60. Vi hörs!

Välkommen till Itrim Östersund!

Välj ditt Itrim!

Varmt välkommen till oss//Maria, Karolina, Ronja, Jenny, Theo & Marini. I vårt team finns erfarna coacher, dietist, mindfulnessinstruktör och personliga tränare. Utifrån dina mål hittar vi tillsammans en individuell och hållbar lösning som passar just dig. Planen inkluderar både mat, träning och motivation.

 


 

Kom som du är gå som du vill

I en välkomnande miljö med personligt bemötande ger vi dig de bästa förutsättningarna för att du skall lyckas med en livsstilsförändring. Är ditt mål att få mer energi och kraft att leva lite mer. Att räcka till för både jobb, familj och ha ork till fritiden. Vi hjälper dig med ett långsiktigt tänk och snabba resultat! Det finns medlemskap som passa alla!
Vi finns bara ett telefonsamtal eller mejl bort. 063-103060 eller ostersund@itrim.se
-Varför inte nu?


 

Beställ oss på Benify, Wellnet & Actiway

Friskvårdsbidraget använder du enkelt hos oss! Logga in och beställ Benify och Wellnet via din portal Actiway gör vi klart i kassan på Itrim.

 


 

PT – kom igång idag!

Ja, personlig träning kan verkligen vara något för alla. Fråga någon av de hos oss som redan provat på!
Motivation, snabb utveckling, glädje och personlig anpassning är några av nyckelingredienserna i personlig träning. Du får hjälp att utifrån dina förutsättningar skapa framgång, oavsett om det handlar om kondition, styrka, balans, variation, motivation eller helt enkelt bara om att ha roligt!

Du som redan är medlem och går omkring och funderar på PT kan boka in en gratis träff för att prata igenom din situation och hur just du kan uppnå dina önskade resultat med personlig träning. Välkommen att kontakta oss i receptionen för en bokning. Möjlighet att delbetala genom autogiro finns. Köp ett PT-paket om minst 5 träffar så lämnar vi ångerrätt om du vill avbryta efter första träffen.


PT Small group

Vi erbjuder personlig träning i grupp för dig som vill ha en varierande, effektiv och framför allt rolig träning tillsammans med andra. Dessa leds av en personlig tränare som ser till att alla kan delta på sina villkor. I en så kallad PT Small Group deltar max 10 medlemmar, detta för att PT:n ska kunna se och stötta alla. Att träna i grupp är ofta väldigt roligt och motiverande. Och motivation är ju i sin tur bränsle till uthållighet och framgång! Vi har flera olika inriktningar på våra grupper:

PTSG 3D 
Träning i våra tre rörelseplan. En funktionell träningsform med rörelser som liknar hur vi rör oss i vardag och idrotter. Man tränar ofta flera moment samtidigt som förbättrar styrka, kondition, rörlighet, spänst, koordination, balans m.m.

PTSG Kondition
I denna Small Group handlar det om att förbättra uthålligheten och konditionen genom både högintensiv träning och uthållighetsträning. Vi använder både fria vikter och kroppsvikt för att utmana medlemmarna. Vi varierar mellan korta, högintensiva intervaller och längre arbeten med konstant pulsbelastning. Och vi anpassar vikter och upplägg så att du utmanar konditionen på bästa sätt!

PTSG Styrka

Pass som utvecklar vår helkroppsstyrka. Ger tips på nya övningar att använda i den egna träningen. Vi jobbar i olika intensitet och alla övningar går att köra i olika svårhetsgrader.

PTSG Mediyoga
MediYoga (medicinsk yoga) är en terapeutisk yogaform, som knyter samman de gamla yogiska redskapen med den moderna västerländska vetenskapen.
Genom mjuka enkla rörelser, djupavslappning och meditation sätter MediYoga igång kroppens självläkande system. Den medvetna andningen går som en röd tråd genom hela yogapasset, och övningarna anpassas efter din förmåga just för stunden. De flesta övningarna går att göra både på yogamatta och på stol. Övningarna är långsamma och inkännande, utan krav eller prestation.

Aktuellt schema PT small group

Måndagar 17.30 PTSG Styrka/kondition/3D

Tisdagar 17.00 PTSG Mediyoga
Tisdagar 18.00 PTSG Styrka/kondition/3D

Onsdagar 11.00 PTSG Senior 
Onsdagar 16.00 PTSG Styrka/kondition/3D

Torsdagar 07.15 PTSG Styrka/kondition/3D
Torsdagar 11.30 PTSG Styrka/kondition/3D 
Torsdagar 17.30 PTSG Styrka/kondition/3D


Klippkort PT small group

1 gång 249 kr
5 gånger 1149 kr
10 gånger 2199 kr
15 gånger 3199 kr


 

Friskare arbetsplats?

Vi kan hjälpa företag till att bli en lättare och friskare arbetsplats! Vi driver och anordnar interna friskvårdsaktiviteter och hjälper dig att öka hälsofokus och produktiviteten. Vi anordnar inspirationsföreläsningar, utmaningar och tävlingar m.m. Den första är gratis - prova oss!

Tipsa gärna din arbetsgivare eller meddela oss så tar vi kontakt och berättar mer! Du kan maila intresse direkt till jenny.bergvall@itrim.se