Alexander Sahlholm, Uppsala Personlig Tränare & Centervärd

Varför jobbar du på Itrim? Jag tror att människan är gjord för rörelse. Utan rörelse blir människan sjuk, olycklig och ensam. *Definitionen av hälsa är ett tillstånd av fullständigt fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande och inte bara frånvaro av sjukdom och funktionsnedsättning. Hälsa är ju en resurs för allt produktivt i livet men att som människa vara i balans i alla delar kan vara svårt, ibland mycket svårt. Jag vill vara en sund del av folkhälsoarbetet och göra skillnad för den lilla människan och med mitt engagemang och min kunskap också bidra till ett mer välfungerande samhälle.

Vad är viktigt för dig? Den ökända balansen i livet. Att familj och vänner mår bra. Att få ha hälsan i behåll, att ha en välfungerande kropp som kan utföra utmaningar jag ställer den inför. Att ta vara på dom små stunderna i livet, som i längden visar sig vara större än vi kanske trott. Att inte glömma bort hur fett det faktiskt är att leva, och att inte ta livet för givet. Du är dirigenten i ditt liv!

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.