Amanda Alinazar, Sollentuna Hälsocoach & Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? Jag tycker Itrim har en bra helhetsbild på hälsa och träning. På Itrim individanpassar vi våra program utifrån medlemmarnas mål och förutsättningar vilket är superbra! Jag älskar att få hjälpa människor att nå sina mål och få dela med mig av min kunskap.

Vad är viktigt för dig? För mig är drivkraften och målet i mitt arbete att motivera och inspirera människor till en bättre hälsa såväl fysiskt som psykiskt. När jag hjälper människor så ser jag alltid till helheten när det kommer till träning, kost, stresshantering, sömnvanor och livet i stort. Jag tycker om att utvecklas i min yrkesroll och lära mig nya saker.

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.