Amanda Koutra VD

Varför jobbar du på Itrim? Jag vill vara med och göra skillnad för samhället och för enskilda individer. Få saker är så viktiga som hälsa. Itrim har ett metod som är vetenskapligt beprövad och ger hållbara resultat. Dessutom är det otroligt roligt att jobba med livsstilsförändringar, kost och träning. För att inte nämna alla härliga kollegor och medlemmar, gemenskapen är viktig för alla Itrimmare!

Vad är viktigt för dig? Jag älskar att röra på mig. Klättring, löpning, MTB eller skidor, det spelar inte så stor roll, bara jag får vara utomhus och gärna tillsammans med andra. Jag önskar att fler människor fick uppleva glädjen i fysisk aktivitet och effekten som det har inte bara på kroppen utan också hur vi mår.

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.