Andreas Norman, Umeå Hälsocoach

Varför jobbar du på Itrim? För att hjälpa människor att bli friskare och starkare. Och få göra det mycket genom att jobba med den mentala biten. Hitta och genomföra skillnader som gör att man går från att veta vad man bör göra, utan att göra det, till att faktiskt agera som man lär, och nå framgång.

Vad är viktigt för dig? Att göra det bästa av läget. När min motivation och specifika träningsresultat sjunker så ändrar jag fokus till att hålla mängden träning uppe, och fokusera på att göra träningen lätt, enkel och rolig. När motivationen ökar senare igen så kan jag på så sätt se tillbaka till en bra mängd träning i backspegeln istället för utebliven träning.

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.