Anna Hult Skoglund, Täby Hälsocoach

Varför jobbar du på Itrim? Jag gillar helheten som jag får jobba med när jag träffar medlemmarna. Att i samma samtal få bena ut vad som är viktigast just nu gällande tex träning, mat, sömn, vardagsproblematik och små tankevurpor som försvårar livet är en fantastik utmaning.

Vad är viktigt för dig? Jag älskar att springa och jag älskar att få andra att våga börja springa! Jag är ultralöpare och springer gärna väldigt väldigt långt. Det är otroligt spännande att lära sig vad som händer med både kropp och knopp när vi blir riktigt trötta. Jag vill allra helst vara utomhus och om vi skulle behöva ha en "utomhusfilial" för att ta emot medlemmar i kan ni sätta mig där! Jag brinner även lite extra för att hjälpa mammor hitta full funktion i kroppen efter graviditet och förlossning.

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.