Anna Rudolfsson, Sveavägen Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? Jag har valt att jobba på Itrim för den härliga stämningen som finns på centret, alla är välkomna och det är kul att jobba med PT-kunder på olika nivåer. 

Vad är viktigt för dig? Pulsträning! Jag är en stor fantast av uthållighetsträning och tycker att styrketräningen är superviktig för att konditionsträningen ska vara både säker och utvecklande. Jag är en nyfiken typ som fortsätter att samla högskolepoäng/utbildningar i ämnet träning/hälsa. Jag tänker att man aldrig blir fullärd i ett arbete som handlar om människokroppen. De bästa träningspassen är de som har varit utvecklande och roliga och på samma gång, det finns inget bättre än att se sin PT-kund prestera på en nivå de inte trodde var möjligt! 

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.