Astrid Pedersen, Täby Centervärd

Varför jobbar du på Itrim? Som läkarstudent lär jag mig om vikten av preventiv medicin och friskvård, och på Itrim är det ett stort fokus vilket gör det till en perfekt arbetsplats för mig. Kontakten med medlemmarna som vi har på Itrim är det absolut viktigaste med arbetet och det som jag värdesätter mest av allt. Jag älskar den familjära stämningen på centret, det känns alltid som ett tryggt och välkomnande ställe att komma till!

Vad är viktigt för dig?Jag älskar styrketräning och att utmana mig själv med träningen varje gång jag kommer till gymmet! Eftersom jag pluggar till läkare och lär mig om hur kroppen fungerar är det även extra intressant för mig att förstå vad som händer i kroppen när man tränar och hur kost och levnadsvanor spelar en roll i fysiska utvecklingen. Jag tycker också att träningen blir bättre och mer effektiv om man förstår hur musklerna och resten av kroppen arbetar, vilket är något jag gärna delar med mig av och diskuterar när jag får chansen!

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.