Caroline Andersson, Brommaplan Hälsocoach & Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? Från det att jag började jobba på Itrim har jag en härlig känsla i magen varje dag jag går till jobbet. Vi får väldigt fina relationer med våra medlemmar och det ger mig mycket energi. Att även få ta del av många livsstilsförändringar ser jag som en stor ära. Jag får inte glömma teamet på Itrim Brommaplan, vilket gäng vi är!

Vad är viktigt för dig? Min lilla familj är absolut viktigast för mig, att få se min dotter vara lycklig och utvecklas. Förutom familjen är mina vänner och en bra balans oerhört viktigt. En lugn och skön morgon är minst lika viktig som ett tufft träningspass eller en middag med fina vänner. 

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.