Charlotte Deighton, Västerås Hälsocoach & Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? Jag jobbar på Itrim för att Itrims livsfilosofi går hand i handske med mitt egna tänk. Allt men inte alltid och att ha en bra balans i ditt liv med träning och kost. Att få hjälpa andra människor förändra sitt liv till det bättre och se sina egna förmågor, utveckling och värden brinner jag lite extra för!

Vad är viktigt för dig? Viktigt för mig i mitt privata och jobbliv är att må bra i vardagen, att ta vara på tillfällen och göra det jag mår bäst av! Just nu är det att vara med min familj, följa mina barns utveckling (och lära mig mycket om mig själv genom dem!) , att vara ute i skogen och vandra med min man, få till egenträning med mina närmsta vänner, läsa böcker och främst av allt: att laborera i köket! Jag spenderar allra mest tid i köket så det är tur det är mitt största intresse(och det är min familj också tacksamma över).

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.