Christine Evensson, Sickla Franchisetagare

Varför jobbar du på Itrim? Jag är stolt över att jobba i en kedja där det finns ett högre syfte med allt vi gör - att få människor att leva ett längre och friskare liv! På Itrim Sickla jobbar vi i ett starkt sammansvetsat team nära våra medlemmar. Vi vill att vår verksamhet ska utstråla engagemang, lust och professionalism. Alla ska känna sig varmt välkomna till oss.  

Vad är viktigt för dig? Jag mår bra när mina nära och kära mår bra. Jag vill bidra med omtanke, energi och värme till min omgivning. Det gör jag bäst om jag ger mig själv möjligheten att fylla på mina egna hälsodepåer - med höga fjälltoppar, svettiga pass på gymet och härliga skidturer i längdspåret. Och så gillar jag mat som är enkel. En laxbit med varma och kalla grönsaker. Klart! 

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.